به گزارش خبرنگار ايرنا، رئيس مجمع نمايندگان مازندران در مجلس شوراي اسلامي روز پنجشنبه در آيين معارفه استاندار جديد گفت: توسعه پايدار مازندران در گروه همدلي و اتحاد نيروهاي تاثير گذار از جمله نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي و مديران دستگاههاي اجرايي است.
علي اسماعيلي افزود: انتخاب استاندار جديد از بين نيروهاي بومي با همراهي و اتحاد نمايندگان رخ داده و بايد اين وحدت و همدلي براي توسعه متوازن استان تداوم يابد.
وي گفت: انتظار داريم استاندار سابق مازندران كه به وزارت راه و شهرسازي رسيد نيز در توسعه زيرساخت ها بخصوص حوزه راهها به اين استان كمك كند.
نماينده مردم شرق مازندران در مجلس شوراي اسلامي هم مطالبه مردم از استاندار جديد را پيگيري مصوبه منطقه آزاد براي اين استان بيان كرد.
علي محمد شاعري از عقب ماندگي در حوزه راهها و حمل و نقل مازندران انتقاد كرد و گفت: مازندران با وجود داشتن ظرفيت هاي زيربنايي از لحاظ توسعه و زيرساخت راهها و حمل و نقل با عقب ماندگي جدي مواجه است و براي توسعه پايدار بايد اين عقب ماندگي ها جبران شود.
وي افزود : با انتخاب استاندار مازندران از نيروهاي بومي با همراهي و وحدت نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي ، زمينه براي تداوم اين وحدت براي توسعه پايدار استاني فراهم است و بايد از اين ظرفيت براي پيشبرد كارها در استان استفاده شود.
شاعري توجه به محيط زيست و رفع طرح آبرساني به پنج شهرستان شرق مازندران را از ديگر مطالبات مردم از استاندار جديد اعلام كرده است.
نماينده مردم بابلسر و فريدونكنار در مجلس هم پسماند را مهم ترين مشكل اين استان به خصوص شهرهاي ساحلي برشمرد و ازاستاندارجديد خواست تا با ورود اين معضل نسبت به رفع آن اقدام كند.
ولي الله نانواركناري گفت: با برنامه ريزي مناسب با همدلي و همراهي مي توان بر تمام مشكلات استاني از جمله پسماند فائق آمد.
نماينده مردم قائمشهر، سوادكوه، جويبار، سيمرغ در مجلس شوراي اسلامي هم توسعه متوازن را مطالبه نمايندگان از استاندار جديد بيان كرد.
عبدالله رضيان گفت: استاندار جديد كه از نيروهاي بومي اين استان است، از اين پس بايد تمام استان را با يك نگاه توسعه اي مديريت كند تا بتواند همراهي استاني براي توسعه را با خود داشته باشد.
وي افزود: نمايندگان مردم اين استان در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين گام توسعه متوازن استاندار جديد را همراهي خواهند كرد.
نماينده مردم ساري و مياندورد در مجلس شوراي اسلامي هم گفت: مازندران به دليل وضعيت طبيعي و راهبردي كه دارد تمام 22 شهرستانش درقالب اين كلانشهرمطرح هستند و تمام پازل ها براي توسعه استاني بايد درقالب يك كلانشهر ديده شود.
علي اصغر يوسف نژاد افزود: اگر هر يك از اين پازل ها كه ظرفيت شهرستان هاي مازندران است در كنار يكديگر قرار نگيرد، رشد و توسعه به خوبي رخ نمي دهد و بايد براي توسعه استان از تمام ظرفيت ها در شهرستان استفاده كرد.
وي با اشاره به ارتقاء استاندارسابق مازندران در كسوت وزير راه و شهرسازي خطاب به اسلامي گفت: اگر 10 درصد مطالباتي را كه براي توسعه زيرساخت راه و شهرسازي مازندران از وزير سابق داشتيد هم اكنون به عنوان وزير محقق كنيد، مشكلات زيادي از مازندران حل مي شود.
محمد دامادي ديگر نماينده مردم شهرستان هاي ساري و مياندرود در مجلس شوراي اسلامي هم سخنش را با انتقاد از طرح انتقال آب خزر به سمنان شروع كرد.
وي پيشنهاد كرد با توجه به مخالفت مردم مازندران و سازمان محيط زيست با اجراي طرح انتقال آب خزر به سمنان، آب اين استان كويري از درياي عمان تامين شود.
دامادي مطالبات مردم استان از استاندار جديد را تكميل پارك موزه دفاع مقدس بيان كرد و خواهان پيگيري اعتبار مورد نياز براي تكميل اين پروژه شد.
احمد حسين زادگان صبح امروز با حضور وزير راه و شهرسازي كه پيش از اين استاندار مازندران بود و سرپرست معاونت سياسي وزارت كشور به عنوان بيست و سومين استاندار مازندران حكمش را دريافت كرد.
6982/1654
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۸
ساري-ايرنا- 12 نماينده مردم مازندران در مجلس شوراي اسلامي با اعلام همگرايي و همراهي با استاندار جديد كه از نيروهاي بومي اين خطه شمال كشور است، توجه به زيرساخت حمل و نقل، مسكن و محيط زيست به عنوان مهم ترين مطالباتشان از مديريت ارشد دولت در استان اعلام كردند.