به گزارش ایرنا، حسینعلی شهریاری شامگاه روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از مركز درمانی رسول اكرم فریدونشهر در جمع مردم این شهرستان، افزود: كمبود متخصص در بخش های مختلف مانند قلب، زنان و زایمان و اورولوژی در این مركز درمانی مشهود است.
وی اظهارداشت : مهمترین هدف سفر كمسیون بهداشت و درمان مجلس به اصفهان، شناسایی كمبودهای این بخش و انتقال آن ها به مسئولان بالا دستی است.
استقرار پزشك متخصص، اختصاص آمبولانس جدید، كمبود نیروی انسانی و ضرورت جایگزینی نیروی انسانی جوان، بی توجهی پزشكان شیفت شب به بیماران، تبعیض در بین شهرستان های استان و عدم توزیع عادلانه امكانات بهداشت و درمان از مهمترین مطالبات مردم فریدونشهر در این دیدار با نمایندگان مجلس بود.
نماینده مردم فریدون، فریدونشهر، چادگان و بوئین میاندشت در گفت و گو با ایرنا افزود : بیمارستان رسول اكرم (ص) فریدونشهر تنها بیمارستان در این شهرستان است كه روستاهای اطراف، پیشكوه و پیشكوه بختیاری را پوشش میدهد و این مركز درمانی جوابگوی نیازهای درمانی شهروندان نیست.
اكبر تركی ادامه داد : از زمان راهاندازی در شهریور ماه سال 1373 تاكنون، این بیمارستان با مشكلات و كمبودهای فراوانی كه مهمترین آن نبود نیروی انسانی متخصص است.
به گفته وی امكانات اتاق عمل این بیمارستان مربوط به 30 سال قبل است سال گذشته پس از استعلام مربوطه با مساعدت وزیر بهداشت و درمان در مدت 10 روز امكانات جدید اتاق عمل و یك دستگاه اكسیژن ساز را برای این بیمارستان دریافت شده است.
تركی اضافه كرد : به دنبال راه اندازی بخش های CCU و ICU در بیمارستان فریدونشهر بودیم كه وزیر بهداشت در این رابطه تكمیل این دو بخش بیمارستان داران كه بیمارستان سطح دو ارجاع است، را در اولویت دانست.
عضو كمسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح كرد : بیمارستان فریدونشهر طبق رده بندی وزارت بهداشت، بیمارستان سطح یك ارجاع است و باید تخصص های جراحی، بیهوشی، زنان و زایمان، داخلی و اطفال را در 24 ساعت شبانه روز داشته باشد.
بیمارستان رسول اكرم(ص) فریدونشهر یك بیمارستان دانشگاهی - درمانی است كه در سال 1373 با ظرفیت 54 تخت ثابت تأسیس ، و اكنون 49 تخت دائر دارد.
شماری از اعضای كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به همراه معاون درمان وزارت بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشكی اصفهان روز پنجشنبه برای بررسی امكانات و محرومیت های مناطق كمتر برخوردار غرب استان اصفهان به این مناطق سفر كردند.
غرب شهرستان اصفهان متشكل از شهرها و مناطقی از جمله فریدن، داران، بوئین میاندشت، افوس، چادگان، رزوه، فریدونشهر و برف انبار است كه دست كم 200 هزار نفر جمعیت دارد.
اغلب مردم این مناطق به كشاورزی و دامپروری اشتغال دارند، اما در چند سال اخیر خشكسالی آنها را در معرض مشكلات مختلف قرار داده است.
فقدان صنایع، بیكاری، محرومیت و كمبودهای زیرساختی در بخش های مختلف مهمترین مشكلات مردم این مناطق است
به گزارش ایرنا، اعضای كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه برای بررسی امكانات و محرومیت های مناطق كمتر برخوردار اصفهان وارد این استان شدند.
به گفته رییس كمیسیون بهداشت و درمان نتایج سفر سه روزه به استان اصفهان به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ابلاغ خواهد شد.
اعضای كمیسیون بهداشت و درمان مجلس به همراه معاون حقوقی وزارت بهداشت و نماینده مردم اصفهان در مجلس روز چهارشنبه در سفر به شرق اصفهان از شهرهای كوهپایه، نیك آباد و ورزنه و مراكز بهداشتی و درمانی آنها بازدید و با مردم و مسوولان از نزدیك گفت و گو كردند.
اعضای این كمیسیون روز جمعه نیز از سه مركز بهداشتی و درمانی و یك مركز درمانی وابسته به تامین اجتماعی بازدید و در نشستی با رئیس دانشگاه علوم پزشكی اصفهان مشكلات و معضلات فرا روی بخش بهداشت و درمان استان را بررسی خواهند كرد.
فریدونشهر با 35 هزار نفر جمعیت در 180 كیلومتری غرب استان واقع است.
9861/6026/
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۳
اصفهان- ایرنا- رئیس كمسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان این كه مطالبات مردم فریدونشهر در بخش بهداشت و درمان به وزارت بهداشت ابلاغ می شود، گفت: برای تكمیل مركز بهداشت این شهرستان به 6 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.