به گزارش ايرنا، بهروز كليدري شامگاه روز پنجشنبه در بازديد از مركز جامع خدمات سلامت شهرستان بوئين مياندشت افزود: احداث بيمارستان هاي محلي براي شهرهاي كمتر از 50 هزار نفر با همكاري بنياد علوي در دستور كار وزارت بهداشت و درمان قرار گرفته است.
وي اظهارداشت : ارائه خدمات شبانه روزي اورژانسي به بيماران از ويژگي بيمارستان محلي است كه با فراهم شدن تسهيلات زايمان اقدام به ويزيت سرپايي مي شود.
به گفته وي براي 10 تا 15 تخت بيمارستاني در يك بيمارستان محلي بيش از 150 ميليارد ريال اعتبار نياز است.
رئيس شبكه بهداشت و درمان شهرستان بوئين مياندشت در گفت و گو با ايرنا خاطرنشان كرد : بيمارستان محلي بوئين مياندشت يك طرح بع طور كامل كارشناسي و دورانديشانه است.
رضا كيخايي ادامه داد : بيمارستان محلي يك الگوي كوچك از يك بيمارستان مجهز و كامل است كه داراي تجهيزات و فضاهاي مورد نياز بخش درمان نظير پزشك اورژانس، پزشك متخصص، درمانگاه و ساير كادر درماني است.
به گفته وي بيماران سرپايي و اورژانسي شامل حوادث، تروما،قلبي عروقي و غيره در بيمارستان محلي پذيرش و اقدامات درماني و مراقبتي برايشان ارائه خواهد شد و تثبيت سازي بيماران بدحال و انجام ادامه روند درماني بر اساس پروتكل هاي درماني بصورت مطمئن و مانند ساير بيمارستانهاي بزرگ انجام مي گيرد.
كيخايي اضافه كرد: تجهيزات و امكانات پاراكلينيك جزيي از بيمارستان محلي است كه خدمات مورد نياز را به طور تمام وقت و شبانه روزي به مراجعان ارائه خواهد داد و از قابليت توسعه و گسترش بر اساس نياز منطقه در آينده نيز برخوردار است.
رئيس شبكه بهداشت و درمان بوئين مياندشت گفت: افزون بر70 درصد جمعيت اين شهرستان در سامانه سيب تحت مراقبت و خدمات دهي هستند.
كيخايي به مشكل كمبود نيروي متخصص در بخش بهداشت و درمان اشاره كرد و افزود: توقفِ اجباري يك دوره زماني مشخص بعد از گذراندن دوره عمومي پزشكي، معيار قرار دادن ميزان خدمت پزشك خانواده و فعاليت در مناطق محروم ، ادامه تحصيل پزشكان در رشته هاي تخصصي مي تواند مشكل پزشك خانواده و كمبودهاي آن را در تمام مناطق دورافتاده كشور مرتفع كند.
وي اختصاص رديف اعتباري جهت احداث بيمارستان، تقويت ناوگان امبولانسي شهرستان، توسعه پايگاههاي پيش بيمارستاني، حل معضل نيروي انساني ، توسعه تجهيزات و لوازم پزشكي, پاراكلينيكي و آزمايشگاهي را از جمله نيازهاي بهداشتي درماني بوئين مياندشت برشمرد.
رئيس شبكه بهداشت و درمان بوئين مياندشت با بيان اين كه در زمان حاضر دانشگاه پيام نور واحد بوئين مياندشت در محل احداث بيمارستان واقع شده است، خاطرنشان كرد: دانشگاه پيام نور بايد ساختمان جديد خود را تكميل و اين محل را تخليه كند تا در روند راه اندازي بيمارستان شهرستان وقفهاي ايجاد نشود.
پيگيري ها براي اخذ مجوز احداث و تاسيس بيمارستان محلي 32 تخت خوابه در شهر بويين مياندشت از سال 1392 آغاز شد كه به تازگي از سوي معاونت درمان وزارت بهداشت و درمان به تصويب نهايي رسيده است.
شماري از اعضاي كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي به همراه معاون درمان وزارت بهداشت و رئيس دانشگاه علوم پزشكي اصفهان روز پنجشنبه براي بررسي امكانات و محروميت هاي مناطق كمتر برخوردار غرب استان اصفهان به اين مناطق سفر كردند.
غرب شهرستان اصفهان متشكل از شهرها و مناطقي از جمله فريدن، داران، بوئين مياندشت، افوس، چادگان، رزوه، فريدونشهر و برف انبار است كه حدود 200 هزار نفر جمعيت دارد.
اعضاي اين كميسيون امروز جمعه از سه مركز بهداشتي و درماني و يك مركز درماني وابسته به تامين اجتماعي بازديد و در نشستي با رئيس دانشگاه علوم پزشكي اصفهان مشكلات و معضلات فرا روي بخش بهداشت و درمان استان را بررسي خواهند كرد.
شهرستان بوئين مياندشت در فاصله 160 كيلومتري غرب استان اصفهان همجوار با رشته كوه هاي زاگرس مركزي قرار دارد.
اين منطقه از شمال به شهرستان خوانسار، از جنوب به شهرستان فريدونشهر ، از طرف شرق به شهرستان فريدن و از غرب به شهرستان اليگودرز از توابع استان لرستان منتهي مي شود.
بوئين مياندشت داراي حدود 30 هزار نفر جمعيت است كه بيش از 57 درصد آن در روستاها سكونت دارند.
/6026/9861
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۳
اصفهان - ايرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي استان اصفهان گفت : بيمارستان محلي در شهرستان بوئين مياندشت واقع در غرب استان اصفهان احداث مي شود.