به گزارش ايرنا، دكتر عبدالرضا عزيزي روز جمعه در حاشيه آيين افتتاح دومين اقامتگاه بوم گردي زوارم شيروان در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: واحدهاي بوم گردي در واقع اصالت معماري منطقه را به نمايش مي گذارد.
وي گفت: هدف صنعت بومگردي احياي فرهنگ، نوع معماري و خرده فرهنگ هاي هر منطقه است.
عزيزي با اشاره به اينكه راهاندازي اقامتگاههاي بوم گردي زمينه اشتغال بسياري را در مناطق روستايي ايجاد ميكند اظهار داشت: ايجاد اين نوع اقامتگاهها، فرصت مناسبي براي آشنايي با آداب و رسوم و غذاهاي محلي يك روستا است كه نقش بسيار مهمي در پذيرش و جذب گردشگران خواهند داشت.
وي با بيان اينكه بوم گردي يك جاذبه قوي گردشگري است گفت:
عزيزي افزود: اقامتگاههاي بوم گردي عموما در روستاها و مناطق گردشگري ايجاد و با معرفي ظرفيتهاي روستايي و سنتي ازجمله آداب و رسوم، غذا، پوشاك و غيره به درآمدزايي و اشتغالزايي مناطق كمك ميكند.
اقامتگاه بوم گردي خشتي گلي بهجتي در روستاي زوارم شيروان با يك ميليارد و 500 ميليون ريال تسهيلات، داراي 6 اتاق كوچك و بزرگ خشتي گلي با ظرفيت حدود 40 نفر و مساحت 300 متر مربع افتتاح شد.
سومين و چهارمين اقامتگاه بوم گردي در روستاي زوارم اين شهرستان، تا عيد افتتاح خواهد شد.
زوارم يا دره بهشت خراسان شمالي از روستاهاي هدف گردشگري در 28 كيلومتري جنوب غربي شهر شيروان يكي از نادرترين ييلاق هاي خراسان شمالي است.
7186/ 6042
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۶
بجنورد- ايرنا- نماينده مردم شيروان در مجلس شوراي اسلامي گفت: يكي از مهم ترين مزاياي ايجاد واحدهاي بوم گردي حفظ باغ ها و اراضي كشاورزي بوده و اين اراضي در كنار واحدهاي بومگردي به خودي خود جاذبه محسوب مي شوند.