به گزارش ایرنا، «محمدنبی حبیبی » عصر امروز(جمعه) در برنامه تلویزیونی «دست خط» در پاسخ به این پرسش كه چرا حزب موتلفه اسلامی اجازه امضای تعهدنامه جمنا (جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی) برای انتخابات ریاست جمهوری 96 را به میرسلیم نداده است، گفت: زمانی كه هنوز هیج فردی به عنوان نامزد نهایی جمنا انتخاب نشده بود، این تشكل اصولگرا فرمي با عنوان تعهدنامه تنظیم كرد تا نامزدها، آن را امضا كنند؛ یعنی در صورت انتخاب فرد دیگر به عنوان نامزد جمنا، شخصی كه تعهدنامه را امضا می كند باید كنار برود و از نامزد پیشنهادی حمایت كند.
وی ادامه داد: وقتی این تعهدنامه به میرسلیم داده شد، او گفت باید نظر حزب را جویا شود و نمی تواند خارج از مصوبه های حزب تعهدی بدهد؛ سرانجام اكثریت شورای مركزی حزب موتلفه اجازه امضای این تعهدنامه را ندادند.
دبیركل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینكه اختلافات بر سر ماندن میرسلیم در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 در هیات نظارت حزب حل شد، گفت: قرار شد همه نامزدها كنار بروند و فقط ابراهیم رییسي به عنوان نامزد جمنا در رقابت ها باقی بماند؛ گروهی مامور شدند با محمدباقر قالیباف دیگر نامزد اصولگرایان برای كناره گیری صحبت كنند.
وی افزود: شنیده ام كه قالیباف به این گروه گفته است نظرات آنها را برای كناره گیری قبول ندارد اما چون جمع تصمیم گرفته نظر آنها را می پذیرد.
حبیبی اظهار داشت: رئیسی در مقطعی گفته بود میرسلیم اگر تمایل دارد، بماند. وی در مقطع دیگری در انتخابات تاكید كرده بود میرسلیم نباشد بهتر است.
وی درباره فعالیت های جمنا برای انتخابات آینده، گفت: تا جایی كه اطلاع دارم برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال 1398 تاكنون جمنا چیزی اعلام نكرده است. از 6 ماه پیش برای انتخابات شوراها جلسه هایی برگزار می كنیم؛ اما در این مدت بیشتر به سیاستگذاری انتخاباتی پرداخته ایم و بحثی درباره نامزدها تاكنون نكرده ایم.
حبیبی افزود: بیشتر جلسه های جمنا با حضور حجت السلام والمسلمین رحیمیان تشكیل می شود و خانم وحید دستجردی اكنون به عنوان سخنگو فعال نیست و این وظیفه را یكی از اعضا برعهده دارد.
دبیركل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به پرسشی درباره ارائه فهرست مستقل برای انتخابات سال آینده مجلس شورای اسلامی نیز گفت: «در دوره های قبل، حزب 200 نفر واجد شرایط انتخابات مجلس را در سراسر كشور شناسایی و فهرست كرده بود؛ اما سیاست تشكیلاتی ما از ابتدا این بود كه مجموعه نباید معطل دیگران شود و خود وارد میدان شود.»
وی خاطرنشان كرد: مانند گذشته هم، در این دوره فهرست انتخاباتی تهیه می كنیم؛ در بزنگاه انتخابات ممكن است 2 اتفاق بیفتد، یا اصولگرایان و همفكران ما دست به ائتلاف می زنند و موتلفه هم خودش را عضو این ائتلاف معرفی می كند یا اینكه اصلا ائتلافی شكل نمی گیرد؛ سیاست ما چه در گذشته و چه حال این است؛ در هر شكلی باید با دست پر به میدان برویم.
حبیبی در پاسخ به این پرسش كه هادی غفاری منكر عضویت شهید بهشتی در حزب موتلفه اسلامی شده است، گفت: شهید بهشتی با تصمیم امام(ره) سمتی مهمتر از عضویت حزب موتلفه داشت.
وی ادامه داد: شهیدان بهشتی، مطهری و مفتح و مرحوم مولایي تولیت آستان قدس حضرت معصومه (س) با پیشنهاد موتلفه و تصمیم امام(ره) شورای روحانیت حزب موتلفه را تشكیل دادند.
دبیركل حزب موتلفه تاكید كرد: برای اطلاع هادی غفاری و دوستانش می گویم، ویراستاری نهایی اساسنامه حزب موتلفه اسلامی سال 1342 به قلم شهید بهشتی انجام شده است.
حبیبی در پاسخ به پرسشی درباره مواضع مرحوم حبیب الله عسكراولادی دبیركل قبلی حزب موتلفه درباره رهبران اتفاقات سال 1388، گفت: مرحوم عسكراولادی در یكی از جلسه های شورای مركزی گفته بودند «امروز آمده ام یكسال مرخصی بگیرم چون كارهایی می خواهم بكنم كه شماها موافق نیستید؛ اعتقاد شخصی من این است ریشه فتنه 88 در خارج كشور است»؛ «وی دراین مورد تعبیر رهبرمعظم انقلاب را قبول داشت. در داخل عده ای به دام افتاده اند یا به تعبیر مرحوم عسكراولادی مفتون شده اند.»
حبیبی ادامه داد: عسكراولادی گفته بود «می خواهم در این رابطه از حیثیت شخصی خودم استفاده كنم و در نامه ای ضمن قدردانی از خدماتشان، بتوانم آنها را متقاعد كنم كه حرفی را علیه آمریكایی ها و ریشه این اتفاقات در خارج كشور بگویند تا مردم بدانند.»
وی با بیان اینكه مرحوم عسكراولادی می خواست آنها از ریشه های فتنه 88 تبری جویند، افزود: «او همه همت خودش را صرف كرد ولی متاسفانه پاسخ موافقی نگرفت یعنی اكثر آنها پاسخی ندادند.»
سیام3202** 2023
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۰
تهران- ایرنا- دبیركل حزب موتلفه اسلامی گفت: زماني كه جمنا نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری 96 معرفی نكرده بود، به مصطفی میرسلیم تعهدنامه ای داده شد؛ او هم گفته بود باید در این زمینه، شورای مركزی حزب تصمیم بگیرد؛ درنهایت این شورا اجازه امضای این تعهدنامه را نداد.