به گزارش ايرنا، كيوان فرزين شامگاه جمعه در آيين اختتاميه دهمين جشنواره موسيقي فارس، ضمن ابراز اميدواري از افزايش حضور و همدلي هنرمندان، جشنواره مبتني بر گروه نوازي را حائز آموزههاي بسيار دانست.
وي افزود: گروهنوازي نمادي از زندگي جمعي است و افرادي كه تك تك گرد هم ميآيند، ضمن حفظ سليقههاي فردي، منافع طولاني مدت جمعي را بر منافع كوتاه مدت شخصي ترجيح ميدهند.
قائم مقام دبير جشنواره موسيقي فارس با بيان اينكه امنيت فكري هنرمندان موسيقي و ارتقاي كيفيت موسيقي گروهنوازي بايد در اولويت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي قرار گيرد، ادامه داد: جشنواره، تنها محلي براي ارائه موسيقي و برگزاري كنسرت نيست.
وي ابراز داشت: جشنواره محلي براي تحليل، آسيبشناسي، بررسي انواع موسيقي و جريان موسيقي، تفكر براي اصلاح مشكلات و آسيبها، تشويق نقاط قوت و حمايت از استعدادهاي درخشان و فكرهاي نو است.
فرزين با اشاره به اينكه براثر برخي كملطفيها زمان بسياري را از دست داديم، گفت: جشنواره ميتوانست با كيفيت بهتري برگزار شود؛ هرچند برقراري دائمي دبيرخانه جشنواره و تلاش مستمر براي ارتقاي كيفي آن در سالهاي آينده ضروري است.
قائم مقام دبير جشنواره موسيقي فارس عنوان كرد: جمع مشتاقي كه براي شنيدن موسيقي به سالن ميآيد حق دارد موسيقي با كيفيت بشنود و از همين رو، موسيقيدان وظيفه دارد به كيفيت اثر خود بينديشد.
وي با بيان اينكه هنرمندان به كمك مالي چنداني نياز ندارند، بلكه امنيت فكري و كاري ميخواهند، ازفود: لازم است برنامههاي هر سال به طور مشخص به فعالان اين حوزه ارائه شود و موسيقيدان بداند چه زماني در جشنواره بايد شركت كند يا زمان برگزاري كنسرت چه وقت است.
وي با اشاره به اينكه دوره نهم جشنواره با چند سال وقفه برگزار شد، بيان داشت: امسال و در دوره دهم، با توجه به نياز گروههاي موسيقي و موسيقيدانان بخش پژوهش به بخشهاي پيشين افزوده شد تا در روند فعاليت هنري با هدف ارتقاي كيفيت تسهيلاتي فراهم شود.
فرزين افزود: فراخوان جشنواره مردادماه امسال منتشر شد، 100 اثر به دبيرخانه جشنواره رسيد و 50 اجرا به بخش نهايي راه يافت كه از 9 تا 16 آذرماه به اجراي آثار خود پرداختند.
قائم مقام دبير دومين جشنواره موسيقي فارس با اعلام اينكه در بخش دستگاهي 10 گروه و در بخش مقامي 9 گروه و در بخش كوبه اي 10 گروه رقابت داشتند، اضافه كرد: در بخشهاي كلاسيك، آواز جمعي و پاپ هيچ گروهي به بخش رقابتي راه نيافت.
دهمين جشنواره گروه نوازي استان فارس از جمعه 9 آذرماه آغاز شد. در اين جشنواره 49 گروه شركت كردند كه 11 گروه در بخش كودك به صورت غيررقابتي و مابقي در رشته هاي دستگاه هاي ايراني، موسيقي محلي و گروههاي كوبهاي به رقابت پرداختند.
7375/ 2027
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۷
شيراز- ايرنا- قائم مقام دبير جشنواره موسيقي استان فارس گفت: وظيفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و اهالي فرهنگ قبل از كميت، توجه به كيفيت است و نبايد سرعت فروش بليت يا تعداد برگزاري كنسرت ما را گول بزند و از توجه به كيفيت غافل شويم.