تهران-ايرنا- سرپرست مديريت پرديس هاي استان تهران دانشگاه فرهنگيان گفت: 41 هزار دانشجوي كارشناسي پيوسته و مهارت آموز در دانشگاه فرهنگيان تحصيل مي‌كنند كه چشم انتظار ياري و توجه ويژه مسوولان و اختصاص بودجه مناسب براي تربيت نسلي برجسته و آينده ساز هستند.

به گزارش خبرنگار علمي ايرنا، پرويز انصاري راد امروز -شنبه- در مراسم نشست صميمي وزير آموزش و پرورش با دانشجو - معلمان دانشگاه فرهنگيان، گفت: دانشگاه فرهنگيان بر اساس سند تحول بنيادين آموزش و پرورش، زيرساخت هاي تربيت معلم را پيش رو قرار داده تا دانشجو معلماني با سواد علمي و همتراز نظام جمهوري اسلامي تربيت كند.
وي خاطرنشان كرد: 41 هزار دانشجوي كارشناسي پيوسته و مهارت آموز در دانشگاه فرهنگيان تحصيل مي‌كنند و اين دانشگاه يك نهم دانشجويان كشور را با 200 نفر عضو هيات علمي تربيت مي‌كند.
انصاري راد با بيان اين كه دانشجو معلمان نيازمند توجه بيشتر براي تربيت دانش آموزان برتر هستند، فراهم كردن تجهيزات الكترونيكي و ايجاد فضاهاي مناسب براي تمرين هاي تلفيقي مهارت و محتوا جهت آمادگي لازم در كلاس را از نيازهاي امروز دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگيان برشمرد و گفت: اين كمبودها با ياري تمامي مسوولان و اختصاص بودجه مناسب برطرف خواهد شد.

**نياز به معلم با توجه ويژه به دانشگاه فرهنگيان برطرف مي شود
حسين خنيفر رييس دانشگاه فرهنگيان هم به عنوان دومين سخنران اين نشست، روز دانشجو را روز تكريم پويش،كوشش و پژوهش خواند و گفت: دانشگاه فرهنگيان داراي 64 پرديس و 34 مركز است كه تلاش دارد با پذيرش و تربيت دانشجو معلم، نياز ملي آموزش و پرورش به داشتن معلمان برجسته و فرهيخته را مرتفع كند.
وي با اشاره به فشار تحريم ها و بحران ها بر روند كار اين دانشگاه، ابراز اميدواري كرد با حضور جوانان و حمايت مسئولان بتوان به رشد حداكثري رسيد و مشكلات را پشت سر گذاشت.
خنيفر خاطرنشان كرد: قبول داريم در شرايط ويژه جبران نقيصه نياز به معلم هستيم كه با صبر و تحمل به آن نائل خواهيم شد.
علمي* 9294*2017