به گزارش ايرنا، اصغر سليمي عصر روز يكشنبه در مراسم بزرگداشت 18 آذرماه، روز حماسه و ايثار مردم سميرم در جوار گلستان شهداي اين شهر، افزود: بهاي پيروزي انقلاب اسلامي خون همين شهيداني بود كه به زمين ريخته شد تا نهال نوپاي انقلاب جان بگيرد و استوار شود.
وي با بيان اينكه شش شهيد دوران انقلاب سميرم نماد حركت انقلابي مردم اين خطه در آن دوران طلايي و خاطره انگيز است، خاطر نشان كرد: حركت اين شهدا در يك منطقه كوچك و دورافتاده، به موج حركت عظيم ملت ايران در سال 57 متصل شد و فتح و پيروزي نهايي را به ثمر رساند.
به گفته وي آن زمان شهرستان سميرم كه به شدت محروم و دور از پايتخت و مركز استان بود، آگاهانه بپا خواست و با ايثار و نثار جان شهيد داد و مجاهدت هاي فراواني كرد.
نماينده مردم سميرم در محلس با گراميداشت ياد و خاطره مرحوم شيخ شمسعلي نادري از روحانيون انقلابي و امام جمعه موقت سال هاي قبل سميرم افزود: آن مرحوم زحمات زيادي در راه پيروزي انقلاب و آگاهي دادن مردم اين شهرستان كشيد.
رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران سميرم گفت : فرهنگ ايثار و شهادت برگرفته از فرهنگ اسلامي و عاشوراي امام حسين (ع) است و روز به روز نيز پررنگ تر از قبل مي شود.
مصطفي اميدي ادامه داد : مردم سميرم نقش پررنگي در پيروزي انقلاب اسلامي داشتند و نامگذاري روزي بنام حماسه و ايثار در اين شهرستان اداي دين به شهداي شهرستان و خانواده اين عزيزان است.
فرمانده ناحيه مقاومت بسيج سپاه سميرم گفت: شهيد حاضر، گواه و ناظر ما و اعمال و كردار ماست.
سرهنگ دوم پاسدار جواد فصيحي افزود: شهيد با انتخاب آگاهانه خود در راه خدا به شهادت مي رشد و اوست كه با ايمان به خدا سرآمد بهشتيان مكتب تشيع است.
وي اطاعت از هبري، خدامحوري به جاي خود محوري و ايثار و ترجيح ديگران بر خود را ويژگي هاي اصلي شهدا برشمرد و تصريح كرد: همين خصوصيت ها باعث شد برخي براي اعتلاي كلمه حق در 18 آذر 57 در سميرم اقدام كنند و ژاندارمري وقت كه نماد ظلم و ستم رژيم طاغوت بود را به آتش بكشند.
وي با انتقاد از كمتر شناخته شدن اين روز بعنوان روز حماسه و ايثار مردم سميرم تاكيد كرد: همه بايد براي معرفي بيشتر اين نماد شهادت و حقيقت طلبي در شهرستان بكوشيم و خاطره شهداي انقلاب و دفاع مقدس را در افكار عمومي زنده نگه داريم.
فصيحي گفت: بصيرت داشتن و با بصيرت عمل كردن به ريشه كن شدن باطل و طاغوت مي انجامد و اين خود از اركان شهادت طلبي و ايثارگري است.
حسن افشاري، خسرو آقايي، رمضانعلي آصفي، جمشيد نادري، جلال راجي و علي اكبر افشاري شش شهيد دوران انقلاب در چنين روزي به همراه تعدادي از انقلابيون ديگر، به مقر ژاندارمري رژيم سابق در مركز شهر سميرم حمله كردند و ساختمان ژاندارمري را به آتش كشيدند.
شهرستان سميرم در جنوب استان اصفهان، در دوران پيروزي انقلاب و دفاع مقدس 400 شهيد تقديم انقلاب و نظام اسلامي كرده است.
7147/6026/
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۲
سميرم، اصفهان- ايرنا- نماينده سميرم در مجلس شوراي اسلامي گفت: حركت انقلابيون مردم شهر سميرم در سال 57 در محاصره ساختمان ژاندارمري وقت نماد مبارزه آگاهانه و وقت شناسي بود.