سنندج - ایرنا - رئیس مركز مدیریت راه های اداره كل راهداری، حمل و نقل جاده ای كردستان گفت: وجود مه در ارتفاعات، مناطق كوهستانی و گردنه های ارتباطی این استان دید افقی در جاده های ارتباطی این مناطق را تا 10 متر كاهش داده است.

دانش زندی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اكنون مه گرفتگی پدیده غالب در گردنه های محورهای سنندج به كامیاران، مریوان، سقز و همدان است.
وی افزود: این پدیده در گردنه های مروارید، نران و سه راهی موچش محور سنندج - كامیاران، تودار ملا در محور سنندج - مریوان و ماموخ در دیواندره - سنندج و صلوات آباد در سنندج - همدان بیشتر از سایر نقاط است.
زندی تاكید كرد: بارش برف و باران در محورهای مواصلاتی استان متوقف شده ولی برودت هوا باعث بروز مشكل در رانندگی به علت ایجاد بخار در شیشه ها و كاهش دید رانندگان وسایل نقلیه شده است.
به گزارش ایرنا از سازمان هواشناسی، بررسی نقشه ها و مدل های هواشناسی برای امروز دوشنبه تا اواخر وقت چهارشنبه هوا بطور نسبی پایدار بوده و در این مدت پدیده حائز اهمیت كاهش 2 تا چهار درجه ای دمای هوای شبانه و اول صبح و حاكم شدن شرایط یخبندان در اكثر نقاط استان است.
همچنین با توجه به رطوبت زیاد و افت دما، مه آلودگی جاده ها و مسیرهای مواصلاتی به خصوص در اوایل صبح را انتظار داریم.
سالانه 600 راهدار استان كردستان در جاده های شهری و روستایی مستقر می شوند كه 350 نفر از این تعداد با 300 دستگاه ماشین آلات برف روب در جاده های بین شهری و 250 نفر نیز با 200 دستگاه ماشین آلات در جاده های فرعی و روستایی استان مستقر می شوند.
راهداران استان كردستان در طرح زمستانی بیش از 6 هزار كیلومتر از راه های استان را تحت پوشش قرار می دهند كه شامل یك هزار و 800 كیلومتر در مسیرهای بین شهری و چهار هزار و 200 كیلومتر راه روستایی است.
استان كردستان در یك منطقه سرد و كوهستانی واقع شده و هر سال بارش باران در این استان از اوایل پاییز شروع می شود.
میانگین سالانه بارش باران در استان كردستان بیش از 540 میلی متر است كه این مقدار 2 برابر میانگین كشوری است.
در سال زراعی 97 - 96 نیز تراز بارندگی در همه ایستگاه های استان كردستان به نسبت سال گذشته كاملا مثبت بود و به صورت میانگین 555 میلی متر بارندگی داشت.
سال زراعی (آبی) از اول مهر هر سال شروع و به پایان شهریور سال بعد ختم می شود.
3034/9102