سلیمان پاك سرشت امروز (سه شنبه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: همواره در بحران های اقتصادی تقاضا برای آموزش فنی و حرفه ای كاهش پیدا می كند.
وی كه رئیس سازمان فنی و حرفه ای كشور است، ادامه داد: یكی دیگر از مشخصات دوران بحران اقتصادی این است كه با پدیده افزایش تقاضا برای مشاغل خرد و خانگی روبرو می شویم اما در این مشاغل نیز باید حمایت های مالی كافی از افراد انجام شود.
** 77 پروژه قابل واگذاری برای مهارت آموزی شناسایی شد
رئیس سازمان فنی و حرفه ای كشور بر ضرورت ایجاد پیوند میان بخش دولتی، آموزشگاه های آزاد مهارت آموزی و بخش خصوصی تاكید كرد.
وی اضافه كرد: واگذاری ساختمان ها و اماكن در اختیار وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی به بخش خصوصی برای مدت معین (استیجاری) با هدف مهارت آموزی به متقاضیان می تواند به تقویت روابط میان دولت، بخش خصوصی و آموزشگاه های آزاد منجر شود.
وی افزود: پارسال 57 پروژه و امسال 77 پروژه در این زمینه برای واگذاری به بخش خصوصی شناسایی و برای 44 فقره از این پروژه ها مجوز صادر شده است.
پاك سرشت ادامه داد: طبق مفاد 27 و 5 قانون الحاق، ماده 27 ضوابط اجرایی و ماده 24 قانون مدیریت خدمات كشوری می توان ساختمان ها و امكان بدون استفاده را با هدف كسب درآمد، استفاده از منابع حاصل از واگذاری برای یكسان سازی حقوق بازنشستگان و كاهش هزینه ها به بخش خصوصی واگذار كرد.
معاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی درباره سخنان وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی درباره واگذاری طرح های فنی- مهارتی به بخش خصوصی تصریح كرد: با واگذاری مدت دار اماكن بدون استفاده وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی به بخش خصوصی می توان به توسعه مهارت آموزی در استان ها دست یافت.
به گزارش ایرنا، وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی، عصر دوشنبه (نوزدهم آذرماه) در آیین افتتاح 2 طرح فنی مهارتی در استان هرمزگان گفت: دولت با روش های جدید آموزشی به دنبال واگذاری برخی طرح های فنی و مهارتی به بخش های غیردولتی است.
«محمد شریعتمداری» ادامه داد: دولت با استفاده از امكانات و فضای آموزشی و همچنین سرمایه گذاری و بازسازی، این ظرفیت ها را در اختیار بخش خصوصی قرار می دهد و با این روش ظرفیت های جدید به بخش های خدماتی و تولیدی اضافه می شود.
اقتصام**9454*1961*
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۱
تهران- ایرنا- معاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی گفت: وضع آموزشگاه های آزاد كشور در زمینه مهارت آموزی چندان مناسب نیست؛ زیرا در شرایط فعلی اقتصادی تقاضا برای آنها كاهش قابل توجهی پیدا كرده است.