به گزارش ايرنا سيد علي اصغر رفاهي روز سه شنبه در حاشيه بازديد از محلات در معرض آسيب شهر بيرجند گفت: بايد برنامه هاي اجرا شده در زمينه كاهش آسيب هاي اجتماعي داراي خروجي اثربخش باشد.
وي تاكيد كرد: براساس بيانات مقام معظم رهبري فعاليت هاي حوزه پيشگيري و كنترل كاهش آسيب هاي اجتماعي بايد 2 ويژگي اصلي داشته باشد يكي اينكه فراقوه اي عمل و به صورت علمي مباحث پيگيري شود.
اين مقام قضايي گفت: تمامي برنامه هاي ما در پيشگيري و حل آسيب هاي اجتماعي داراي پشتوانه علمي بوده و تلاش بر اين است با هماهنگي در توليد برنامه و رصد و پالايش برنامههاي مصوب، جامعه را به سمت تعالي سوق دهيم و آمار آسيبهاي اجتماعي را به حداقل برسانيم.
وي تصريح كرد: نبايد سازمان ها و نهادهاي متولي در بحث آسيب هاي اجتماعي به صورت جزيرهاي عمل كنند بلكه بايد برنامههاي خود را با هماهنگي و با توجه به اجرايي شدن آن توسط مردم دنبال كنند.
رفاهي افزود: پيشگيري از وقوع جرم و آسيب هاي اجتماعي وظيفه ذاتي قوه قضاييه است كه اين رويكرد و وظيفه در تمام استان ها دنبال مي شود.
وي بيان كرد: قوه قضاييه پنج رسالت و وظيفه دارد كه يكي از وظايف اين قوه پيشگيري از جرم و اصلاح مجرمان است و بايد براي موفقيت در كارمان تمامي وظايف ذاتي اين قوه را با هم به پيش ببريم.
مديركل پيشگيري هاي مردمي و مشاركت هاي مدني معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه گفت: قضات ما امروز نسبت به گذشته تغيير رويكرد جدي دارند و تلاش مي كنند نه تنها خود صلح و سازش بين زوجين ايجاد كنند بلكه از آنها مي خواهند نظر مشاور را هم دريافت كنند.
وي اظهار داشت: بايد بيش از گذشته به پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي بها داده و در زمينه پيشگيري و حل آسيب هاي اجتماعي از پراكندگي و موازي كاري جلوگيري شود لذا تلاش ما اين است كه با تمامي نهادها به صورت مشاركتي عمل كنيم.
رفاهي همچنين به راه اندازي سامانه سجام براي رسيدگي سريع به شكايت هاي مردمي و بدون تشكيل پرونده در اين قوه اشاره كرد و گفت: در اين سامانه شكايت ها و گزارش هاي مردم تحت عنوان ناظر پيشگيري يا ديده بان پيشگيري به ثبت مي رسد كه تاكنون در خراسان جنوبي 400 نفر در آن ثبت نام كرده اند.
وي ادامه داد: اگر شهروندان در اين سامانه ثبت نام و مشكلات، مسائل و هر نوع جرم، دعوا يا آسيب را گزارش كنند، به دست مسئولاني كه به طور قانوني تكليف بر برطرف كردن آنها دارند، فرستاده مي شود.
7556*3028
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۵
بيرجند - ايرنا - مديركل پيشگيري هاي مردمي و مشاركت هاي مدني معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه گفت: يكهزار و 600 برنامه استاني و ستادي در رابطه با پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در معاونت اجتماعي قوه قضاييه در حال اجرا است.