تهران- ايرنا- معاون توسعه مديريت و منابع بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: 87 دستگاه اجرايي ملي و استاني نسبت به عقد قرارداد بيمه تكميلي درمان ايثارگران با شركت بيمه دي اقدام كرده‌اند تا بسته خدمات درماني اعلام شده بنياد شهيد، به ايثارگران شاغل در دستگاه‌ها ارائه شود.

به گزارش ايرنا از بنياد شهيد، سيد منصور ميرمرادي روز چهارشنبه در حاشيه جلسه كميته سلامت اداري و صيانت از حقوق مردم بنياد شهيد با اشاره به موضوع بيمه تكميلي ايثارگران، اظهار داشت: همچنين تعدادي از سازمان‌ها با توجه به سقف خدمات بنياد با ساير شركت‌هاي بيمه‌اي قرارداد بسته‌اند.
وي گفت: هيات وزيران 14 مهرماه در راستاي اجراي ماده 13 قانون جامع خدمات‌رساني به ايثارگران مصوبه‌اي را به تصويب رساند كه بر اساس آن دستگاه‌هاي اجرايي موظف شدند از محل سرجمع اعتبارات مصوب و در قالب تخصيص اعتبار ابلاغي نسبت به تأمين و پرداخت بيمه درماني تكميلي ايثارگران شاغل در دستگاه مربوط و افراد تحت تكفل آنان اقدام كنند.
معاون توسعه مديريت و منابع بنياد شهيد افزود: با توجه به مذاكرات و پيگيري‌هاي انجام شده نامه‌اي از سوي معاون امور علمي، فرهنگي و اجتماعي سازمان برنامه ‌و بودجه كشور به مديرعامل صندوق بازنشستگي كشوري ارسال كه در آن تأكيد شده اعتبار لازم براي بيمه تكميلي درمان بازنشستگان ايثارگر و خانواده تحت تكفل آنان به سازمان برنامه‌ و بودجه اعلام و نسبت به قرارداد بيمه تكميلي درمان ايثارگران اقدام شود.
وي با بيان اينكه پيش از مصوبه اخير دولت تعداد ايثارگران تحت پوشش بيمه تكميلي درمان بنياد شهيد و امور ايثارگران بالغ بر يك ميليون و 700 هزار نفر بود، افزود: 450 هزار نفر از ايثارگران شاغل و بازنشسته شامل مصوبه اخير مي‌شوند و بيمه آنها برعهده دستگاه‌ها خواهد بود و يك ميليون و 250 هزار نفر از ايثارگران همچنان از خدمات بيمه درماني تكميلي بنياد شهيد و امور ايثارگران استفاده مي‌كنند. همچنين والدين معظم شهدا و جانبازان عزيز 70 درصد شاغل با توجه به شرايط جسمي آنان تا زمان اجرايي شدن كامل مصوبه هيات دولت از سوي دستگاه هاي اجرايي همچنان تحت پوشش بيمه تكميلي بنياد قرار دارند.
ميرمرادي با بيان اينكه مشكل بيمه تكميلي ايثارگران شاغل در وزارت آموزش‌ و پرورش و جهاد كشاورزي نيز برطرف شده است، اظهار داشت: جمع ايثارگران اين 2 دستگاه و همچنين ايثارگران بازنشسته حدود 200 هزار نفر است. اعتبار مورد نياز براي تحت پوشش قرار دادن ايثارگران باقي مانده از سوي دستگاه‌ها در هر استان ماهانه مبلغ محدودي است كه اميدواريم با توجه به الزامات قانوني و مصوبه هيات وزيران و همراهي استانداري‌ها هرچه سريعتر اين مساله به‌ خوبي مديريت و حل شود.
معاون توسعه مديريت و منابع بنياد شهيد و امور ايثارگران افزود: در حال حاضر 87 دستگاه اجرايي ملي و استاني از جمله استانداري‌ها و شهرداري‌ها در سراسر كشور نسبت به عقد قرارداد بيمه تكميلي درمان ايثارگران با شركت بيمه دي اقدام كرده‌اند. همچنين تعدادي از سازمان‌ها با ساير شركت‌هاي بيمه‌اي با توجه به سقف خدمات بنياد شهيد و امور ايثارگران قرارداد بسته‌اند.
ميرمرادي در خصوص اجراي قانون منع بكارگيري بازنشستگان گفت: بنياد شهيد و امور ايثارگران از سال 1395 خود را مكلف دانست كه برنامه‌ريزي‌هاي لازم را براي خروج بازنشستگان از مجموعه انجام دهد و امروز مي‌توان گفت اين قانون به ‌صورت 100 درصد در بنياد اجرايي شده است. در مجموعه سازمان‌هاي وابسته بنياد نيز با پيگيري و اقدامات صورت گرفته روند اجراي قانون منع بكارگيري بازنشستگان اجرا شده است.
معاون توسعه مديريت و منابع بنياد شهيد و امور ايثارگران با تأكيد بر اينكه تمام امور اجرايي كشور در قالب قوانين مصوب مجلس شوراي اسلامي و مصوبات هيات دولت انجام مي‌گيرد و موضوع بيمه تكميلي ايثارگران شاغل و بازنشسته هم دقيقاً بر همين اساس انجام مي‌شود، با تقدير از مسئولان اجرايي از جمله مسئولان قوه قضائيه، وزارتخانه ها، استانداري ها و سازمان هايي كه براي حل مشكل بيمه ايثارگران اقدام كرده‌اند، افزود: اين اقدامات در راستاي رعايت شان و منزلت ايثارگران در عمل است و توقع داريم ساير مسئولان نيز بر همين اساس فعاليت كنند.
توسعه ارائه خدمات الكترونيكي در دستور كار نشست كميته سلامت اداري و صيانت از حقوق مردم بنياد قرار داشت و پس از بحث و بررسي مقرر شد كه از 107 خدمت شناسايي شده بر اساس استاندارد سازمان اداري استخدامي تا يك ماه آينده علاوه بر 14 خدمت ارائه شده در حوزه الكترونيكي و ديگر خدمات در سامانه برخط حداقل 30 درصد از خدمات شناسايي شده به صورت الكترونيكي ارائه شود.
اجتمام * ٧٢6٨*1834