رضا برومند روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: يكي از اين اقدام ها اختصاص بخشي از بندر شهيد حقاني به گردشگران است، كه با اين اقدام گردشگران به قسمت خاص خود هدايت و سوار بر شناورهايي كه براي اين منظور در نظر گرفته شده مي شوند.
وي ادامه داد: هم اكنون چهار شناور براي گردشگران در نظر گرفته شده كه گردشگران از آنها براي گردش در خليج فارس و سفر به جزيره ها استفاده خواهند كرد.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري هرمزگان اظهار داشت: چنانچه اسكله گردشگري وجود داشته باشد گردشگر با مراجعه به آن خدمات مناسب خود را دريافت مي كند كه در حال پيگري براي تحقق اين اسكله هستيم.
برومند اضافه كرد: همچنين ظرفيت هاي درون سازماني و برون سازماني براي رونق و پيشرفت گردشگري وجود دارد كه در زمينه ظرفيت هاي درون سازماني چاره اي جز پيوند زدن ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با يكديگر نداريم.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري هرمزگان خاطر نشان كرد: ميراث فرهنگي يكي از ظرفيت هاي مغفول مانده است كه اگر اين ها را به هم متصل باشند مي توانند همديگر را حمايت كنند.
وي اظهار داشت: درحال حاضر از ميراث فرهنگي براي رونق و پيشرفت صنايع دستي استفاده مي شود، يعني توليد، عرضه و فروش برخي صنايع دستي در محل بناهاي تاريخي انجام مي شود، همچنين برخي اماكن بايد براي رونق و جذب گردشگر واگذار شود كه درحال واگذاري است.
بنا به گفته برومند، درخصوص ظرفيت هاي برون سازماني هم مي توان به ظرفيت هاي ساير اداره هاي دولتي اشاره كرد، به عنوان مثال با شيلات استان براي حضور گردشگران در مزارع پرورش ماهي و ميگو مذاكره شده است.
وي ادامه داد: بر اين اساس گردشگران يك هفته در طول سال در مزارع حضور مي يابند و علاوه بر اين از آيين ها و سنت هاي محلي كه برگزار مي شود بهره مي برند و مي توانند خريد هم داشته باشند.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري هرمزگان افزود: در حال حاضر سه نقطه در شهرستان هاي بندرلنگه، قشم و سيريك براي اين منظور در نظر گرفته شده است.
وي اضافه كرد: همچنين مدرسه هاي بدون استفاده مانند مدرسه اي در بنگلايان و مدرسه شريعتي در جزيره هرمز با هماهنگي اداره كل نوسازي مدارس هرمزگان به مركز بوم گردي و نمايشگاه صنايع دستي تبديل مي شوند.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري هرمزگان بيان داشت: همچنين ايجاد و رونق بخشيدن به گردشگري دريايي و بهره گيري افزون تر از ظرفيت ساحل و ورزش هاي ساحلي در برنامه هاي اين اداره كل قرار گرفته است.
وي اضافه كرد: برنامه اي هم براي بهره گيري از فضاي كنار سدها براي ايجاد تاسيسات گردشگري وجود دارد كه براي اين منظور با آب منطقه اي هرمزگان مذاكره هايي انجام شده است.
3219/6048
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۲
بندرعباس - ايرنا- مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري هرمزگان گفت: 50 اقدام عملي براي رونق و توسعه گردشگري در استان تهيه شده كه اميدواريم برخي از آنها تا پايان سالجاري به نتيجه برسد.