به گزارش ايرنا، حميد جعفري روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين طرح در 800 هكتار از مراتع ندوشن اجرا مي شود و بذر آنغوزه، درمنه، قيچ، تاغ و اشترك كه در برابر خشكسالي و كم آبي مقاوم هستند، پاشيده خواهد شد.
وي هدف از اجراي اين طرح را افزايش پوشش گياهي و ايجاد تنوع اعلام كرد و ادامه داد: طرح يادشده نقش مهمي در تعليف دام هاي منطقه در آينده خواهد داشت.
رئيس منابع طبيعي ندوشن، مساحت مراتع را 350 هزار هكتار عنوان كرد و گفت: بخش هايي از عرصه هاي طبيعي داراي پوشش گياهي مناسب است اما بخش هايي بايد تقويت شود.
ندوشن از گذشته به عنوان قطب دامداري استان يزد معروف بود، هم اينك حدود 50 هزار راس دام از علوفه موجود در مراتع استفاده مي كنند.
خشكساليهايي چند سال اخير بر دامداري و دامپروري مردم تاثير گذاشت؛ طوريكه تعداد دام هاي منطقه كاهش يافت و برخي دامداران مجبور شدند، احشام خود را بفروشند و به شغل هاي ديگري روي آورند.
6198/ 2047
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹
يزد - ايرنا - رئيس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري بخش ندوشن از توابع شهرستان ميبد گفت: با توجه به تداوم پديده خشكسالي و تاثير آن بر مراتع ، طرح كاشت گياهان مرتعي و مقاوم به اين پديده با استفاده از روش بذر پاشي آغاز شد.