مراغه - ايرنا - معاون پژوهشي سازمان مركزي دانشگاه پيام نور از برنامه ريزي براي اجراي استارت آپ هاي اين دانشگاه در حوزه بين الملل، سلامت و گردشگري در ارمنستان و عمان خبر داد و گفت: بنا بر اين است كه يكي از اين استارت آپ ها در كشور عمان تا پايان امسال انجام شود.

به گزارش ايرنا، محمدعلي كريمي روز پنجشنبه در مراسم رونمايي از طرح هاي نوآورانه دانشگاه پيام نور هشترود، بر لزوم گسترش نوآوري در اين دانشگاه تاكيد كرد و افزود: شكل گيري شبكه مراكز نوآوري دانشگاه با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در حال پيگيري است.
وي گفت: اين دانشگاه به دنبال ايجاد پارك علم و فناوري ويژه است تا بنا به جنس و رويكردهاي آموزشي و پژوهشي خاص دانشگاه، مراكز رشد زير نظر اين پارك ها ماموريت هاي خاصي را انجام دهند.
وي پارك هاي علم و فناوري و شركت هاي دانش بنيان را بهترين فرصت براي درآمدزايي دانشگاه عنوان كرد.
كريمي با اشاره به تفاهم نامه هاي دانشگاه پيام نور در حوزه كارآفريني و ارتباط با صنعت اظهار داشت: تفاهم نامه هاي بسيار مفيدي با برخي مجموعه ها در اين زمينه امضا شده است كه به زودي عملياتي مي شوند.
رييس دانشگاه پيام نور آدربايجان شرقي نيز با بيان اينكه چهار مركز نوآوري در شهرهاي تبريز، هشترود، ملكان و عجبشير وجود دارد گفت: دو مركز جديد نيز تا پايان امسال در شهرهاي شبستر و بستان آباد ايجاد و راه اندازي مي شود.
بخشعلي معصومي افزود: در اين مراكز جواناني كه در مناطق كم برخوردار هستند ايده هاي خود را تجاري سازي مي كنند.
رييس پارك علم و فناوري آذربايجان شرقي نيز گفت: ايده هاي جوانان در مراكز هشترود مورد توجه بخش صنعت و جامعه قرار گرفته و به توليد انبوه خواهد رسيد.
عبدالرضا واعظي افزود: اين چهار طرحي كه شاهد رونمايي از آنها در هشترود بوديم مشابه داخلي ندارند.
وي در ادامه با بيان اينكه اقتصاد كشور ما مورد تهديد است، افزود: متاسفانه اقتصاد ما متكي بر نفت است و مديران و افكار ما همه نفتي شده اند در صورتي كه اقتصاد بايد بر مبناي دانش انساني باشد.
چهار طرح مركز نوآوري هشترود در زمينه هاي خودروهاي ديزلي، ماشين آلات و ادوات كشاورزي و راهداري، حوزه خدمات آموزشي و برق و الكترونيك با حضور معاون پژوهشي سازمان مركزي دانشگاه پيام نور كشور رونمايي شد.
به گزارش ايرنا، در اين مراسم از دانشجويان نمونه و صاحبان طرح هاي رونمايي شده تجليل شد.
3077/7486/518