تهران- ايرنا- خطيب نماز جمعه تهران با بيان اينكه در اعتقاد و اخلاق، نيازمند تقوي هستيم، گفت: افرادي كه دغدغه فقر، بيكاري و ازدواج جوانان را دارند، براي كمك به رفع آن شغل ايجاد مي كنند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، حجت الاسلام و المسلمين «كاظم صديقي» ظهر امروز (جمعه) و در خطبه اول نماز جمعه تهران كه در مصلي تهران برگزار شد، گفت: تقوا هم دنياست و هم آخرت، تقوي مايه نزول بركات آسمان و جوشش بركات زمين است، وعده خدا حق است و اگر جايي گرفتار بي بركتي شديم، بدانيد كه وظايف خودمان را عمل نكرده ايم.
وي افزود: باورها خراب است كه اخلاق ها خراب شده، باورها مشكل دارد كه حركت تهاجمي از يك نظام الهي و ولايي به حركت هاي انفعالي در برابر دشمن تبديل مي شود.
امام جمعه موقت تهران با تاكيد بر اينكه عقيده ها را بايد درست كرد، گفت: امروز دشمن با ابزار مختلف از شبكه هاي اجتماعي، ماهواره ها و حتي در مدارس و دانشگاه ها نفوذي هايي دارد كه اعتقادات، ولايت و ولايت فقيه را بمباران مي كند.
حجت الاسلام صديقي با بيان اينكه ولايت فقيه بايد براي همه روشن بوده و قابل ترديد نباشد، ادامه داد: در قرآن كريم سرچشمه همه خوبي ها تقواست، بنابراين خداي متعال تقوي را در تقارن «بر» قرارداده است و افرادي كه دغدغه فقر، بيكاري جوانان و ازدواج را دارند، كمر مي بندند براي كمك به آنها و شغل ايجاد مي كنند.
وي اظهار داشت: نيكوكاري بدون تقوا توطئه است. برخي شبكه هاي سياسي، گروهي كاري مي كنند و مردم فريبي مي كند اما وقتي تقوا نيست «بر» فايده ندارد.
صديقي با بيان اينكه بايد عدل بر مبناي تقوي باشد، گفت: با عدل زندگي كنيد، زيرا عدل سنگر امن است. بايد به اين مساله رسيد كه تقوا با عدالت قرين شود.
وي تاكيد كرد: تجاوز به حقوق رعيت از سوي مسئولين، منشا بي عدالتي و ناامني است.
خطيب موقت تهران بيان كرد: اگر مسئولين با برنامه هاي غلط، درك موقعيت و استفاده ظرفيت داخلي باعث درماندگي ملت شوند، اين ناامني چاره اي ندارد.
صديقي تاكيد كرد برخي افراد حريص هستند، حتي اگر همه مملكت را بخورند، سير نمي شوند و تمام خزائن را راي خود و وارثان خود مي خواهند.
به گفته وي، كسي كه تقوي داشته باشد، خود و جامعه اش را اصلاح مي كند، به ثبات ايمان و توحيد مي رسد و هيچ نگراني و حزني در زندگي باعث به هم ريختگي او نمي شود.
خطيب موقت تهران در ادامه سخنان خود با اشاره به ازدواج جوانان، گفت: قرآن كريم هم از تقوا به عنوان لباس ياد كرده و هم زن و مردي كه با هم ازدواج مي كنند را لباس يكديگر معرفي كرده است.
وي افزود: جواني كه ازدواج نكرده مثل آدم برهنه است و اعتبار ندارد و اين يك كاهش و نبود است.
صديقي خطاب به مردم، مسئولين و كانون هاي فرهنگي و دست اندركاران، گفت: براي جوان ها اعتبار كسب كنيد، نبود همسر و ناتواني براي ازدواج برهنگي است.
وي افزود: حجاب زينت و شخصيت است و برهنگي در تمام جوامع سرافكندگي است و آدم اجتماعي نمي تواند در اجتماع برهنه بيايد و اين به عنوان خطري است كه جامعه را گرفتار كرده است.
خطيب موقت تهران تاكيد كرد: ازدواج نكردن با تنگ نظري ها، پرخاشگري و بزهكاري ها رابطه مستقيم دارد، بنابراين همه براي ازدواج جوانان بايد طرح بدهند تا جامعه رنگ غرب نگيرد و برهنگي و زندگي غيراجتماعي ترويج نشود.
اقتصام**9132**9129