سيد احمد رضا پيش بين روز شنبه در حاشيه بازديد از نمايشگاه هفته پژوهش و فناوري در كرج در گفت وگو با ايرنا اظهار داشت: دانش آموخته هاي دانشگاه جامع علمي و كاربردي در بخش هاي استارت آپي و خوشه هاي فناور با راه اندازي شركت هاي دانش بنيان مي توانند از تسهيلات 500 ميليون ريالي دانشگاه با كارمزد 2 درصد استفاده كنند.
وي اضافه كرد: همچنين حمايت از دانشجويان در قالب ايجاد انجمن هاي علمي و دانشجويي از ديگر برنامه هاي دانشگاه جامع علمي و كاربردي كشور است.
پيش بين گفت: دانشجويان نخبه زيادي در كشور داريم كه با تكيه و اعتماد بر اين نيروها مي توانيم بسياري از نيازهاي كشور را به خصوص ر بخش هاي فناوري و تكنولوژي برطرف كنيم.
پيش بين در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به مشكلات پيش روي بحش پژوهش در دانشگاه جامع علمي و كاربردي خاطر نشان كرد: انتظار ما از دولت و مجلس شوراي اسلامي اين است كه شرايطي را ايجاد تا بتوانيم هر چه بيشتر اين ظرفيت ها را در كشور ايجاد كنيم.
وي ادامه داد: مراكز آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي در كنار كارخانه ها شكل گرفته و مي توانند تا حدودي از اين ظرفيت استفاده كنند، اما كافي نيست.
معاون دانشگاه جامع علمي كاربردي گفت: اگر بخواهيم پژوهش هاي عميق تري داشته باشيم نيازمند سرمايه گذاري هستيم.
نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي البرز از 24 لغايت 30 آذرماه در دانشگاه خوارزمي داير است.
7414/ 6155
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۰
كرج-ايرنا-معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه جامع علمي و كاربردي كشورگفت: دانش آموختگاني كه اقدام به راه اندازي شركت هاي دانش بنيان كنند مورد حمايت دانشگاه قرار مي گيرند.