به گزارش ایرنا غلامرضا جعفری، شنبه در نشست سالانه هیات ورزش های بومی و محلی خراسان شمالی اظهار داشت: خانه های ورزش با كمك ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت ورزش و جوانان تشكیل و تجهیز شده است.
وی افزود: البته هنوز شمار خانه های ورزش روستایی در حد مطلوب نیست و نیازمند هم افزایی ویژه با مشاركت سایر نهادها است تا خدمات بهتری به جامعه هدف ارائه شود.
وی، راه اندازی خانه های ورزش روستایی را یكی از راهبردها و سیاست های وزارت ورزش و جوانان برای توزیع متوازن فرصت ها و پر كردن خلاءها و مدیریت و نظارت بر فرآیندهای اجرایی برشمرد.
* المپیاد ورزش های همگانی در دستور كار است
وی برگزاری المپیاد ورزش های همگانی را در دستور كار این فدراسیون دانست و گفت: در كنار این المپیاد، برگزاری مسابقات كشوری در ۶ رشته فوتوال زمین خاكی، والیبال چهار نفره، طناب كشی گروهی، هفت سنگ مهارتی و چوب كشی و طناب كشی فردی را در برنامه داریم.
جعفری اولویت شركت در این مسابقات را برای جوانان ۱۵ تا ۱۸ سال عنوان و بیان كرد: در برخی رشته ها اجازه شركت افراد تا ۲۲سال نیز داده می شود.
رئیس فدراسیون ورزش های روستایی، عشایری و بومی محلی از اجرای طرح آمایش خبر داد و افزود: در این طرح نیازسنجی قابلیت های استان ها انجام می شود تا خانه های ورزش روستایی در قالب یك برنامه هدفمند به بخش ورزشهای قهرمانی هدایت شود.
وی با اشاره به گستردگی و تنوع حوزه ورزش روستایی، اظهار داشت: این دلایل به همراه توزیع نامتقارن جمعیت ما را بر آن داشت كه بر اساس یك رویكرد علمی برنامه ها را تدوین كنیم.
*خراسان شمالی آماده میزبانی جشنواره ورزشهای عشایری
مدیركل ورزش و جوانان خراسان شمالی نیز در این نشست گفت: این استان با استعداد بالایی كه در بخش ورزش روستایی و عشایری دارد می تواند جشنواره ملی این بازیها را میزبانی كند.
به گزارش ایرنا كوروش بهادری، افزود: برای تجهیز خانه های ورزش روستایی استان اقدامات كارشناسی انجام، اعتبارات لازم پیگیری و لوازم مورد نیاز خریداری و به روستاها اهدا شده است.
سرپرست هیات ورزش های بومی و محلی خراسان شمالی نیز با اشاره به برگزاری 19 جشنواره در 8 شهرستان این استان در سال جاری، گفت: برگزاری چهار دوره مسابقات استانی و یك دوره مسابقات منطقه ای از جمله این مسابقات بوده است.
زیور نعمتی با اشاره به فعالیت 68 خانه ورزش روستایی در استان ، افزود: از این تعداد 35 خانه ورزشی روستایی امسال تجهیز شده كه برنامه ما رساندن این شمار به 100 خانه تا پایان سال است.
وی گفت: امسال 500 میلیون ریال اعتبارات جدید از محل وزارت ورزش و جوانان، با پیگیری نمایندگان استان در مجلس به خانه های ورزش روستایی اختصاص یافت كه به روستاها تزریق شد.
وی خاطرنشان كرد: با توجه به اینكه اعتبارات خانه های روستایی فقط باید در سرفصل خاص خود و برای خرید تجهیزات ورزشی هزینه شود گاه این امكانات در برخی روستاها بلااستفاده مانده و مستهلك می شود.
وی با اشاره به استعداد بالای خراسان شمالی در بخش ورزش های بومی و محلی، گفت: بر این اساس نیاز است خرید تجهیزات در هر روستا با توجه به نیاز آن روستا صورت گیرد.
به گزارش ایرنا، در این نشست هر یك از روسای هیات های ورزش شهرستانی نیز مسائل و كمبودهای حوزه خود را مطرح كردند.
ط/5132
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۱
بجنورد- ایرنا- رئیس فدراسیون ورزش های روستایی، عشایری و بومی محلی گفت: هم اینك سه هزار و ۵۰۰ خانه ورزش روستایی در روستاهای بالای هزار نفر كشور فعال است.