اردبيل-ايرنا- رييس مركز رشد فناوري سلامت دانشگاه علوم پزشكي اردبيل گفت: تسهيلات كم بهره بين 100 تا 500 ميليون ريال به دانشجويان كارآفرين و ايده پرداز پرداخت مي‌شود.

مهدي جسين نژاد روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگارايرنا افزود: علاوه براين تسهيلات 100 ميليون ريال نيز به شكل پاداش بلاعوض براي شركت‌هاي دانش بنيان در نظر گرفته شده است.
وي اضافه كرد: در كنار مشاركت دانشگاه علوم پزشكي، ستاد اشتغال و كارآفريني و مركز رشد فناوري سلامت از حمايت‌هاي شتاب‌دهنده كارا سلامت تهران و شتاب‌دهنده منش بهره‌مند شده اند تا دانشجوياني كه ايده‌هاي خلاقانه در حوزه كارآفريني دارند مورد حمايت قرار گيرند.
حسين‌نژاد حمايت‌هاي مشاوره‌اي و مديريتي از دانشجويان خلاق و مبتكر در ارائه طرح‌هاي فناورانه را يادآور شد و گفت: تلاش براين است تا با همراهي و كمك همه مسئولان استان از دانشجويان خلاق و مبتكر و كارآفرين حمايت شود.
وي ادامه داد: در استان اردبيل بايد در حوزه اقتصاد دانش‌بنيان فضايي فراهم شود تا با هماهنگي و همراهي همه جانبه فرصت و فضاي اشتغال براي جوانان جوياي كار فراهم آيد.
رييس مركز رشد فناوري سلامت دانشگاه علوم پزشكي اردبيل گفت: تا آخر امسال رويداد كارآفريني در حوزه تجهيزات پزشكي نيز به همت دانشگاه علوم پزشكي اردبيل برگزار خواهد شد وسعي مي شود در اين حوزه نيز از توليدات برتر و محصولات كارآمد به نوعي حمايت كرده و بستر پشتيباني‌ها و تحرك و حمايت بيشتر را از اين بخش به خوبي مهيا كنيم.
حسين‌نژاد اظهار داشت: در نمايشگاه هفته پژوهش كه در روزهاي آينده گشايش خواهد يافت دانشگاه علوم پزشكي نيز در غرفه‌هاي تعيين شده محصولات خود را ارائه خواهد كرد.
رييس مركز رشد فناوري سلامت دانشگاه علوم پزشكي اردبيل گفت: رويداد كارآفريني سلامت با شركت 115 نفر از دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي برگزار شد.
حسين‌نژاد اظهار داشت: در اين رويداد دانشجويان علاقمند به كارآفريني و استارت‌آپ به منظور تمرين و آموزش كارآفريني و ايجاد كسب و كارهاي متنوع با علاقه و رغبت حاضر شده و در مدت سه روز از اين برنامه استفاده كردند.
وي محورهاي اين رويداد را خدمات هاسپيس، طرح مراقبت بيماران در منزل، توسعه گردشگري سلامت، توليد و گسترش نرم‌افزارها و ابزارهاي هوشمند و فرهنگ سلامت اعلام كرد.
دولت تدبير و اميد اشتغال زايي و كارآفريني در شركت هاي دانش بنيان را در دستور كا ردارد .
7110/6016