خمین - ایرنا - امام جمعه خمین گفت: توانمندسازی مهارتی و اقتصادی مددجویان باید محور فعالیت نهادهای حمایتی كمیته امداد و بهزیستی باشد تا این اقشار در بازه زمانی مناسب از چرخه فقر خارج شوند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید« علی حسینی پور» روز یكشنبه در نشست شورای مشاركت های بهزیستی شهرستان خمین، افزود: هدف از ایجاد نهادهای حمایتی مستمری بگیری نیست بلكه این مجموعه ها باید مددجویان را در زمینه اقتصادی به خودكفایی برسانند.
وی تاكید كرد: فرهنگ كار و مدیریت اقتصادی خانوار باید به مددجویان آموزش داده شود تا در شرایط مختلف بتوانند زندگی كنند.
امام جمعه خمین ادامه داد: در كنار اشتغالزایی برای مددجویان به آنها آموزش داده شود كه چگونه با درآمد كسب شده در ماه اندوخته داشته باشند و روند امور زندگی روزمره را به درستی مدیریت كنند.
حجت الاسلام حسینی پور اظهار داشت: موسسه های خیریه فراوانی در خمین فعالیت می كنند و به دلیل نبود بانك اطلاعاتی از نیازمندان واقعی موازی كاری در ارایه خدمات توسط نهادهای حمایتی و این موسسات وجود دارد.
وی گفت: جمعیت نیازمند باید شناسایی و ارایه كمك های مالی و مهارتی و معنوی به آن ها در بین موسسات تقسیم شود.
امام جمعه خمین خاطرنشان كرد: اقدامات خیرخواهانه باید تشكیلاتی و تخصصی باشد تا امكان سوء استفاده از كمك خیران نوعدوست كاهش یابد.
فرماندار خمین نیز در این نشست گفت: 35 درصد از مردم این شهرستان از كمك های مستقیم و موردی نهادهای حمایتی و موسسه های خیریه بهره مند می شوند.
«احمد طهرانی» افزود: انجمن خیران سلامت، مدرسه ساز و حمایت از خانواده های زندانیان در این شهرستان فعال هستند.
وی با اشاره به اینكه شمار خیران و افراد نیازمند زیاد است، تاكید كرد: حمایت های مالی از افراد نیازمند باید برای نیكوكاران شفاف باشد.
فرماندار خمین ادامه داد: حمایت ها نباید به حمایت مادی محدود شود چراكه پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی از خانواده های آسیب دیده برای زندگی سالم ضروری است.
طهرانی اظهار داشت: به منظور كمك رسانی حیح به خانواده های نیازمند به نقشه راه و تعامل تمام دستگاه ها و موسسه های خیریه نیازاست.
رئیس بهزیستی خمنی نیز در این نشست گفت: مشاركت های مردمی و خیران برای كمك به زنان سرپرست خانوار، معتادان بهبود یافته ،معلولان و افرادی كه نیازمند كمكهای موردی هستند هزینه می شود.
« اسماعیل خانجانی» افزود: بهزیستی تنها نهاد حمایتی نیست بلكه خدمات تخصصی مانند غربالگری، مشاوره، و آموزش را به مددجویان تحت پوشش و جامعه ارایه می دهد.
وی با اشاره به افزایش حمایت های ملی در دولت تدبیر و امید از مددجویان، ادامه داد: اشتغالزایی و ایجاد استقلال مالی در مددجویان از اهداف این نهاد حمایتی است و به همین منظور تولیدی كفش، كیف و لباس توسط مددجویان راه اندازی شده است.
رئیس بهزیستی خمین تاكید كرد: جذب مشاركت های خیران به كمك های مادی محدود نیست و از همكاری دستگاه های خدماتی مختلف برای حمایت از مددجویان تحت پوشش استفاده می شود.
شهرستان خمین دارای 105 هزار نفر جمعیت است كه هفت هزار نفر از خدمات بهزیستی این شهرستان بهره مند می شوند.
9930/7277/6013/