به گزارش ايرنا، محمدحسين رحيمي زاده روز دوشنبه در شوراي پيشگيري از وقوع جرم در يزد بدون اشاره به آمار و ارقام افزود: براي كاهش حوادث رانندگي بايد فعاليتهاي فرهنگي و آموزش مردم و جوانان در استان افزايش يابد.
به گفته وي علاوه بر آموزش شهروندان، شناسايي نقاط حادثهخيز و رفع آنها، انجام كارهاي علمي و تحقيقاتي با حضور كارشناسان و دستگاههاي مختلف براي برنامهريزي و كاهش حوادث ضروري است.
اين مسئول قضايي خاطرنشان كرد: ارسال پيامك به متخلفان ، فعاليتهاي دانشگاهي و تحقيق در خصوص بروز حوادث جادهاي از مسائل مهمي است كه نياز به همكاري دارد.
رحيمي زاده به اهميت بررسي و ارائه راهكارهاي پيشگيري و كاهش تصادف درونشهري و برونشهري توسط كارشناسان و تداوم نظارت ها و برنامهريزي تأكيد كرد.
استان يزد بر پايه سرشماري آبان ماه سال 1395، يكميليون و 138 هزار نفر جمعيت دارد كه 85 درصد در 21 شهر و بقيه در روستاها و آباديها زندگي ميكنند.
از مجموع جمعيت استان 65 درصد در مركز استان سكونت دارند .
خانوادههاي يزدي حدود 400 هزار دستگاه موتورسيكلت در اختياردارند.
ماهانه 5.5 تا 6.5 ميليون دستگاه خودرو در جادههاي استان يزد تردد ميكنند.
7536/ 2047
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۶
يزد - ايرنا - معاون قضايي، اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم اداره كل دادگستري يزد گفت: 70 درصد علت تصادف جادهاي در اين استان به عامل انساني مربوط ميشود و بقيه به ترتيب شامل عوامل محيطي، وسيله نقليه و جاده است.