به گزارش ايرنا در حالي كه بانوان يك سوم جمعيت مردان ورزشكار سازمان يافته استان همدان را به خود اختصاص دادند اما به لحاظ مدال آوري پيشرفت بسيار خوبي را آغاز كرده اند.
جمعيتي حدود 30 هزار بانوي همداني به صورت سازمان يافته در سطح استان فعاليت ورزشي دارند و امروزه در اغلب رشته ها شاهد رشد چشمگير آنها در ميادين قهرماني كشور و حتي بين المللي هستيم.
پيشرفت بانوان در عرصه مدال آوري به ويژه در المپياد ورزشي استعدادهاي برتر قطع به يقين آينده روشن را براي ورزش استان رقم خواهد زد.
اين موفقيت، ورزش بانوان استان همدان را براي رسيدن به سهميه هاي المپيك 2022 جوانان سنگال بسيار اميدوار كرده و اكنون نيازمند حمايت و برنامه ريزي مدون از سوي متوليان بخش ورزش است.
** پيشي گرفتن بانوان در المپياد استعدادهاي برتر
سهم بانوان در مدال آوري المپياد استعدادهاي برتر كشور به مراتب بسيار بهتر از مردان بود به طوري كه بانوان همداني در اين المپياد موفق به كسب 6 نشان طلا، يك نقره و هفت برنز شدند.
درخشش بانوان اغلب در رشته هاي جودو، ورزش هاي دوگانه و قايقراني بود و در اين رشته ها بيشترين مدال طلا براي استان همدان به دست آمد و اين در شرايطي است كه مردان همداني موفق به چهار مدال طلا، چهار نقره و هفت برنز شدند.
در واقع مردان تنها يك مدال بيشتر از دختران همداني كسب كردند اما به لحاظ ارزش مدال، دختران عملكردي بسيار بهتري ارايه كردند.
همچنين همدان از استان هاي پرمدال بخش بانوان اين دوره از مسابقات بود.
** رتبه 15 در جدول رده بندي
همدان در پايان اين دوره از مسابقات رتبه 15 جدول رده بندي 32 استان حاضر در اين رقابت ها را به دست آورد و كاروان ورزش همدان در مجموع 29 مدال كسب كردند كه البته عملكرد آنها در رتبه به دست آمده به نسبت استان هاي همجوار ضعيف تر بود.
كردستان، كرمانشاه، مركزي و لرستان به ترتيب رتبه هاي 11 تا 14 جدول را به دست آوردند.
موفقيت استان هاي همجوار در شرايط مهم ارزيابي مي شود كه به ترتيب 71، 51، 50 و 31 مدال رنگارنگ كسب كردند.
در حالي ورزش بانوان همدان در اين دوره از مسابقات موفق بود اما در مجموع اين استان عملكرد مطلوبي را ارايه نداد و پايين تر از غرب نشينان كشور قرار گرفت.
اين در شرايطي است كه همدان به لحاظ زيرساخت ها به مراتب بسيار غني تر از استان هاي غربي كشور است و از امكانات بسيار خوبي سود مي برد و اين المپياد همدان را در رتبه متوسط بين استان هاي كشور قرار داد تا حداقل نمره قبولي را كسب كند.
يك هزار و 665 مدال در اين دوره از مسابقات در قالب 77 رشته توزيع شد كه سهم همدان در بين 32 استان كشور تنها 29 مدال بود.
** فعاليت 27 هزار بانوي مستعد همداني
مسئول ورزش بانوان اداره كل ورزش و جوانان همدان در اين باره مي گويد: هم اينك 27 هزار بانوي همداني به صورت سازمان يافته زير پوشش بيمه ورزشي هستند و در 46 هيات ورزشي فعاليت دارند.
معصومه پيردهقان افزود: 117 سالن ورزشي به صورت اختصاصي به بانوان ورزشكار خدمات ارايه مي دهند كه البته اين تعداد مجزا از سالن هايي است كه به صورت چند منظوره در ساعاتي از روز به بانوان اختصاص مي يابد.
وي اضافه كرد: ورزش بانوان همدان در سال هاي اخير پيشرفت قابل توجهي داشته است و گواه اين ادعا كسب مدال هاي رنگارنگ در بازي هاي آسيايي و پاراآسيايي جاكارتا و همين المپياد استعدادهاي برتر بود.
پيردهقان بيان كرد: در كنار توسعه ورزش همگاني، در عرصه قهرماني نيز گام هاي مهم و موثري را برداشته ايم و افزايش مدال آوري ها به دليل حمايت جدي دستگاه ورزش به بانوان مستعد است.
مسئول ورزش بانوان همدان خاطرنشان كرد: در المپياد ورزشي استعدادهاي برتر نيز عملكرد خوبي را ارايه كرديم و اين مدال آوري ها مرهون برنامه ريزي خوب دستگاه ورزش، هيات ها و تلاش مربيان و ورزشكاران است.
** بانوان همدان تاريخ ساز شدند
مديركل ورزش و جوانان همدان نيز با بيان اينكه بانوان همدان امسال با درخشش در بازي هاي آسيايي تاريخ ساز شدند گفت: عملكرد ورزشكاران استان در بازي هاي آسيايي 2018 اندونزي منجر به ثبت ركورد تاريخي براي ورزش اين استان شد.
رسول منعم افزود: كسب هفت مدال انفرادي و تيمي توسط ورزشكاران اين استان در بازي هاي آسيايي 2018 جاكارتا، ركوردي تاريخي براي ورزش استان محسوب مي شود و نسبت به دوره گذشته شاهد رشد 120درصدي مدال آوري ورزشكاران همداني در بازي هاي آسيايي بوده ايم.
وي با اشاره به درخشش بانوان همداني در اين رقابت ها افزود: بانوان كشورمان در اين رقابت ها در مجموع 18 مدال كسب كردند كه سهم بانوان همداني پنج مدال بود كه در مجموع 28 درصد از سهم مدال آوري بانوان ايران در اين رقابت ها متعلق به بانوان اين استان بود.
مديركل ورزش و جوانان همدان با اشاره به موفقيت استعدادهاي برتر همدان نيز گفت: در اين مسابقات بانوان بازهم سهم بسزايي در مدال آوري داشتند.
وي افزود: اين موفقيت شروع درخشاني براي كسب سهميه در المپيك 2022 جوانان سنگال است و مي خواهيم حداكثر سهميه را براي حضور در اين ميدان بزرگ كسب كنيم.
منعم بيان كرد: به هر حال ورزشكاران همداني نخستين حضور در المپياد استعدادهاي برتر را تجربه كردند و در دوره هاي بعدي به طور قطع نتايج بهتري را كسب مي كنند.
7520/2087
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۱
همدان- ايرنا- پيشرفت و موفقيت بانوان ورزشكار همداني در عرصه مدال آوري به اوج رسيده به طوريكه در المپياد استعدادهاي برتر توانستند در كسب نشان هاي رنگارنگ از مردان پيشي و سبقت بگيرند.