پكن- ایرنا- رییس جمهوری چین در مراسم گرامیداشت چهلمین سالگرد «اجرای سیاست اصلاحات و درهای باز چین» در پكن تاكید كرد: چین برای حفظ حق حاكمیت و تمامیت ارضی كشور از اراده سیاسی قوی و توان كافی برخوردار است و جدایی حتی یك وجب از خاك چین را تحمل نمی كنیم.

به گزارش ایرنا 'شی جین پینگ' روز سه شنبه در این آیین در پكن تصریح كرد باید خط مشی های «یك كشور دو نظام»، «مدیریت هنگ كنگ به دست هنگ كنگی ها»، «مدیریت ماكائو به دست ماكائویی ها» و خودمختاری سطوح بالا را با جدیت و دقت اجرا كرد و شكوفایی و ثبات هنگ كنگ و ماكائو و مشاركت آنها در توسعۀ ملی را تحقق بخشید.
او تاكید كرد: باید بر سیاست چین واحد و توافق سال 1992 درباره روابط دو ساحل تنگه تایوان پایبند بود و ضمن تحكیم و توسعه روابط صلح آمیز بین دو ساحل تنگه، روابط و همكاری های دو طرف را به منظور تامین رفاه برای مردم دو طرف تعمیق بخشید.
دبیركل كمیته مركزی حزب كمونیست چین عنوان كرد: چین باید با پایبندی بر تكمیل و توسعه نظام سوسیالیسم با ویژگی چین، پیوسته از برتری های نظام چین استفاده و آن را تقویت كند.
او گفت: چین باید به طور تزلزل ناپذیر با توسعه اقتصاد مالكیت دولتی، تشویق و پشتیبانی از توسعه اقتصاد مالكیت غیردولتی، از بین بردن تمام موانع توسعه نظام و سازوكار و سرعت بخشیدن به تكمیل سازوكار، علمیتر، كاراتر و م,ثرتر كردن آن، پیشرفت و تحكیم نظام سوسیالیسم با ویژگی چین را پیش برد.
به گفته وی چین باید بر مدیریت همه جانبه و جدی بر حزب كمونیست چین پایبند بوده و پیوسته توانایی خلاقیت، جذب و ظرفیت نبرد حزب را تقویت بخشد.
او نقطه كلیدی این مهم را انجام خوب امور كشور در حزب كمونیست چین و پایبندی بر مدیریت همه جانبه و جدی بر حزب عنوان كرد و افزود: باید همواره ضمن پایبندی بر مبارزه با فساد، حل مسایل را، هم از روی شناخت عوارض و هم به طور ریشه ای تقویت بخشیده و قاطعانه افراد فاسد را ریشه كن كرد و درستكاری كادرها، اعضاء دولت و سیاست را تضمین و همچنان محیط سیاسی پاك و تمیزی برای ادامۀ اصلاحات و درهای باز ایجاد كرد.
رییس جمهوری چین با اشاره به اینكه مسیر سوسیالیسم با ویژگی چین منتهی به همگام شدن چین با پیشرفت جهان و پیشتازی چین در جهان است تاكید كرد آنچه را باید اصلاح كنیم، حتما اصلاح می كنیم و آنچه نباید اصلاح شود، به هیچ وجه تغییر نمی دهیم.
او تاكید كرد باید بر مركزیت سازندگی اقتصادی در امور كشور و اصول چهارگانه اصلاحات و سیاست اصلاحات و درهای باز پایبند بود.
دبیركل كمیته مركزی حزب كمونیست چین گفت: موفقیت چین در 40 سال گذشته پس از اجرای سیاست اصلاحات و درهای باز نشان می دهد كه رهبری حزب كمونیست چین ضروری ترین ویژگی سوسیالیسم با ویژگی چین و نیز بزرگترین برتری نظام سوسیالیسم با ویژگی چین است.
وی پایبندی بر رهبری حزب كمونیست چین را مساله مهمی عنوان كرد كه هرگز نباید متزلزل شود و افزود: باید قاطعانه از اعتبار و رهبری متمركز كمیته مركزی حزب كمونیست چین دفاع و رهبری حزب در روند اصلاحات و توسعه و تحقق ثبات كشور، در اجرای سیاست داخلی و خارجی و دفاعی كشور و مدیریت حزب، كشور و ارتش جاری باشد.
وی افزود: حزب كمونیست چین باید توانایی زمامداری و سطح رهبری خود را ارتقاء دهد تا حركت «كشتی بزرگ اصلاحات و درهای باز چین» در جهت صحیح تضمین شود.
شی گفت: اصلاحات چین باید ضمن محور قرار دادن مردم، مطابقت با درخواست مردم، احترام به افكار عمومی و توجه به وضعیت زندگی مردم، به ارتقای سطح زندگی مردم بپردازد.
وی خاطر نشان كرد: حزب كمونیست باید همواره رویای مردم برای زندگی بهتر را به عنوان هدف خود تلقی كرده و ضمن تكمیل نظام دموكراسی، توسعۀ راه های دموكراتیك، متنوع كردن الگوهای دموكراسی و بهبود ضمانت قانونمندی، تضمین كند كه مردم بر اساس قانون از گسترده ترین و واقعی ترین حقوق دموكراتیك برخوردار باشند.
رییس جمهوری چین ادامه داد: باید ضمن حل نیازهای مبرم مردم، تلاش كنیم مردم از نتایج پیشرفت در زمینه های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و محیط زیستی بهره مند شده و حس دسترسی بیشتر، مستقیم تر و واقعی تر داشته باشند.
شی تصریح كرد: تشكیل حزب كمونیست چین، تاسیس جمهوری خلق چین و پیشبرد سیاست اصلاحات و درهای باز و امور سوسیالیستی با ویژگی چین سه رویداد مهم تاریخی چین در دوره های جدید هستند.
او گفت: حزب كمونیست چین با نمایندگی «مائو زه دونگ» جمهوری خلق چین را تاسیس و نظام اصلی سوسیالیسم را تعیین كرد؛ «دنگ شیائو پینگ» با موفقیت سوسیالیسم با ویژگی چین را ایجاد كرد، «جیانگ زه مین»، سوسیالیسم با ویژگی چین را به قرن 21 پیش برد؛ «هو جین تائو» نیز در نقطه جدید تاریخی بر سوسیالسم با ویژگی چین پایبند ماند و آن را توسعه داد.
18 دسامبر سال 1978 در سومین نشست عمومی یازدهمین دوره كمیته مركزی حزب كمونیست چین محوریت سازندگی اقتصادی در امور ملی و آغاز اجرای سیاست اصلاحات و درهای باز تعیین شد.
پس از 40 سال اجرای این سیاست، چین به دومین جامعه اقتصادی جهان، بزرگترین كشور صنعتی، بزرگترین كشور صادركنندۀ كالا و كشور دارای بیشترین ذخیره ارزی تبدیل شد.
**آساق**1904**