خمين - ايرنا - مدير جهاد كشاورزي محلات گفت: توليد چغندر قند در اين شهرستان نسبت به ميانگين كشوري 10 تن بيشتر است و اين خطه در توليد اين محصول مزيت دارد.

«عبدالله محمودي» روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: متوسط برداشت محصول چغندرقند از هر هكتار اراضي محلات 65 تن است در حالي كه اين شاخص در كشور 55 تن اعلام شده است.
وي، اقدامات به زراعي در سطح مزارع، كاشت مكانيزه، افزايش اطلاعات كشاورزان، به كارگيري بذر مرغوب، سازگار و اصلاح شده، استفاده از عناصر ريز مغذي، استفاده بهره برداران از آموزش هاي ترويجي و بهره گيري از دانش نوين را از دلايل افزايش توليد چغندرقندر در محلات بيان كرد.
مدير جهاد كشاورزي محلات ادامه داد: برداشت محصول چغندر قند از دهه سوم آذر ماه از سطح 63 هكتار اراضي محلات كليد خورده كه براي محصول 49 هكتار با كارخانه اصفهان و 14 هكتار با نقش جهان قرارداد بسته شده است.
محمودي بيان كرد: 95 درصد از مزارع چغندرقند محلات به سيستم هاي آبياري تحت فشار و قطره اي مجهز شده است.
وي گفت: محصول چغندر قند به صورت نشايي در چهار هكتار از مزارع اين شهرستان كشت شده كه از مزاياي آن صرفه جويي در مصرف آب و كنترل بيماري ها و آفات در مرحله جوانه زني
است.
وي ادامه داد: برداشت محصول چغندر قند تا اوايل دي ماه در محلات ادامه داد و پيش بيني مي شود بيش از چهار هزار تن محصول برداشت شود.
محمودي گفت: قيمت خريد هر كيلوگرم چغندر قند با عيار 16، 2 هزار و 700 ريال است كه با پرداخت كمك هزينه حمل به سه هزار و 120 ريال مي رسد.
به گفته مدير جهاد كشاورزي محلات 12 بهره بردار چغندر قند در اين شهرستان به طور مداوم اين محصول را كشت مي كنند.
محلات واقع در نوار جنوبي استان مركزي داراي 55 هزار نفر جمعيت است و مهمترين محصول زراعي آن ،گندم جو، چغندرقند و ذرت علوفه اي محسوب مي شود.
7277/6013/