گچساران- ایرنا- مانور ساعت صفر محكی برای ارزیابی میزان آمادگی دستگاه های اجرایی و شناسایی نقاط ضعف و قوت ستاد بحران است.

به گزارش ایرنا، بر اساس نظریه كارشناسان ستاد بحران گچساران مانور ساعت صفر برخلاف سایر مانورها سبب شناسایی كاستی‌ها و نقاط قوت این ستاد می شود.
این افراد بر این باورند كه آشنایی با ظرفیت‌ ها و امكانات موجود به هنگام حوادث احتمالی و مواقع بحرانی در برگزاری مانورها تاثیر بالایی دارد.
ستاد مدیریت بحران شهرستان گچساران روز چهارشنبه با به صدا درآوردن تلفن های ادارات و مدیران دستگاه های اجرایی یك تمرین امداد و نجات آتش سوزی را بدون اطلاع قبلی اجرا كرد.
در این تمرین آمادگی، تیم های آتش نشانی، جمعیت هلال احمر، اورژانس، مخابرات، گاز و اتفاقات برق در فاصله زمانی 10 دقیقه پس از اطلاع رسانی در مسیر راه روستای چهار بیشه سفلی، محل وقوع حادثه فرضی كه در سه كیلومتری مركز شهرستان است حاضر شدند.
فرماندار گچساران در این آیین از دستگاه هایی كه طی واكنشی سریع خود را به محل حادثه فرضی رسانده بودند و عملیات امداد و نجات را انجام دادند، تشكر كرد.
عبدالرحیم رحیمی ایجاد هماهنگی و سازماندهی دستگاه های اجرایی عضو ستاد مدیریت بحران شهرستان را از اهداف برگزاری این مانور اعلام كرد.
وی بیان كرد: برگزاری مانورهای منظم بدون اطلاع قبلی در ساعت صفر، در سنجش و ارزیابی عملكرد دستگاه های عضو مدیریت بحران نقش مهمی دارد.
رحیمی اظهار داشت: در این مانور سنجش توان نیروهای امداد در رویارویی با حوادث احتمالی و سرعت عمل نیروهای امدادی در نجات جان مصدومان مورد ارزیابی قرار گرفت.
فرماندار گچساران گفت: در این مانور تمام مراحل از قبیل زمان حضور، تعداد عوامل، تعداد خودروها و تجهیزات عملیاتی به كار گرفته شده ، ثبت و مورد ارزیابی قرار گرفت.
شهرستان 24 هزار نفری گچساران در جنوب غربی كهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
/6110/2082