به گزارش خبرنگار ايرنا علي بهادر، پنجشنبه در همايش تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشكي شيراز افزود:
اين يك چرخه معيوب است كه همه دانش آموختگان تنها به استخدام در مشاغل دولتي، دانشگاه ها و عضو هيات علمي فكر كنند.
وي ادامه داد: ظرفيت استخدام در دانشگاه ها محدود است و بي شك همه دانش آموختگان دانشگاه ها، محققان و پژوهشگران نبايد صرفا به استخدام در دانشگاه وابسته باشند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز، همچنين بر لزوم كاربردي شدن پژوهش ها، توليد محور و ثروت آفرين شدن مطالعات دانشجويان تاكيد و بيان كرد: پژوهش هايي كه نتواند دردي از جامعه را درمان كنند و تنها تحقيقي بر روي كاغذ باشند بايد به گوشه اي رانده شده و خاك بخورند.
بهادر افزود: مشكلات و معضلات موجود در حوزه هاي سلامت، اجتماعي و اقتصادي بايد با كليد تحقيقات علمي حل شود و ضروري است كه دانشگاه نسل سوم و توليد ثروت از محتواي علمي، راه خود را از ميان پژوهش هاي كاربردي پژوهشگران بيابد.
وي، با دعوت از استادان و دانشجويان براي هم انديشي در مسير دستيابي به دانشگاه هاي نسل سوم بيان داشت:
عزم جدي استادان و دانشجويان براي پيشرفت كشور در بخش هاي توليد، فناوري و دستيابي به دانشگاه هاي نسل سوم ضرورتي اجتناب ناپذير است.
بهادر گفت: دانشگاه هاي كشور براي رسيدن به اهداف عرصه سلامت بايد تلاش كنند تا به سمت دانشگاه هاي نسل سوم، توليد و فناوري پيش روند.
او اظهار داشت: براي حل مشكلات حوزه سلامت نبايد چشم به خارج از كشور داشته باشيم بلكه با عزم جدي پژوهشگران جوان مي توانيم گره از مشكلات بگشاييم.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز بيان كرد: موضوع مهم فناوري و توليد بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد زيرا هر كشوري با توليد و خروجي خود، شناخته مي شود و ما در اين عرصه نياز به تلاش بيشتري داريم.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز همچنين استادان و دانشجويان را به تلاش هر چه بيشتر براي توليد، خلاقيت و نوآوري فراخواند و گفت: همگان بايد نيازمندي هاي كشور را مد نظر داشته باشيم و در دانشگاه ها با آموزش مناسب دانشجويان براي توليد و فناوري وقت بگذاريم تا دانش آموختگان كشور براي راه اندازي شركت هاي دانش بنيان اقدام كنند.
**كسب رتبه سوم دانشگاه علوم پزشكي شيراز در حوزه پژوهش كشور
معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي شيراز هم در اين همايش، وضعيت اين دانشگاه را در بخش پژوهش بسيار خوب توصيف كرد و افزود: اين مركز علمي بعد از دانشگاه هاي علوم پزشكي تهران و شهيد بهشتي، در حوزه پژوهش مقام سوم كشور را كسب كرد.
يونس قاسمي با اشاره به فعاليت هاي دانشگاه علوم پزشكي شيراز در بخش بيوتكنولوژي و نانو، گفت: اين دانشگاه در حوزه نانو در بخش ارايه مقاله، مقام چهارم كشور را از آن خود كرد.
وي ادامه داد: همچنين دانشگاه علوم پزشكي شيراز در سال 2017 ميلادي، به لحاظ تعداد مقالات، در بين دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور به مقام چهارم دست يافت.
به گفته قاسمي، در 6ماه نخست سال 2018 ميلادي، ايران از حيث توليد علم جزو 20 كشور برتر دنيا قرار گرفت.
6113 /6118
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۹
شيراز-ايرنا- رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز گفت: دانش آموختگان دانشگاه ها براي جذب شدن در فضاي كسب و كار بايد مهارت هاي شغلي بياموزند و تنها به فكر اشتغال در پست هاي دولتي نباشند.