سنندج - ایرنا - دومین جشن منطقەای هوره و سیاچه‌مانه شامگاه پنجشنبه با حضور هنرمندان و نام آوران موسیقی كُردی در سالن ورزشی استقلال شهرستان كامیاران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، برای بهتر برگزار كردن دومین جشن منطقه ای هوره و سیاچه‌مانه نسبت به سال گذشته تدارك و برنامه ریزی های زیادی شده بود تا تعدادی از مسئولان استان و هنرمندان برجسته حوزه موسیقی كُردی در این برنامه حضور پیدا كنند كه شرایط جوی و بارش برف مانع از حضور تعدادی از هنرمندان شد ولی با این وجود بار دیگر این جشن مورد استقبال چشمگیر مردم كامیاران قرار گرفت.
در 29 آذرماه سال گذشته كه نخستین دوره این جشن برگزار شد قطب الدین صادقی یكی از پژوهشگران ، هنرمندان و اساتید برجسته حوزه تئاتر كشورمان مهمان ویژه بودند و در ارتباط با تاریخ موسیقی كُردی مطالبی را بیان كرد.
در دوره گذشته مدیران كل ارشاد اسلامی و حوزه هنری استان های كردستان و كرمانشاه و مدیركل تبلیغات اسلامی كردستان حضور پیدا كردند ولی در دومین جشن منطقه ای هوره و سیاچەمانه به دلیل شرایط جوی و بارش برف و نامناسب بودن وضعیت جاده تنها مسئول استانی شركت كننده در این مراسم جلال قلعه شاخانی مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بود.
در این دوره از جشن منطقه ای هوره و سیاچەمانه ١٥ نفر از هنرمندان عرصه موسیقی هوره و سیاچەمانە و مور از استان های كردستان، كرمانشاه ،ایلام و لرستان به اجرای برنامه پرداختند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی كامیاران در حاشیه برگزاری این جشن به خبرنگار ایرنا گفت: نخستین دوره این جشن و همچنین جشن موسیقی كردی كه شهریور ماه امسال در این شهرستان برگزار شد، در مجموع 10 هزار نفر حضور پیدا كردند.
حسین پناهی اضافه كرد: این برنامه پرمخاطب به مطالبه مردم این شهرستان تبدیل شده است و امیدواریم سال آینده در قالب جشنواره برگزار شود.
وی افزود: متاسفانه در این شهرستان فضای سرپوشیده مناسبی برای اجرای اینگونه برنامه ها نداریم و همواره این مراسم ها در سالن ورزشی كامیاران برگزار می شود كه مكان مطلوب و استانداردی برای سخنرانی مسئولان و كارشناسان نیست.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی كامیاران اظهار داشت: سال گذشته چند نفر سخنران داشتیم كه حتی افراد ردیف های جلو در این سالن بسختی متوجه سخنان آنها شدند و همین‌ نارضایتی مردم را به همراه داشت لذا امسال این بخش زیاد در اولویت قرار داده نشد.
پایان بخش این برنامه هم تجلیل از سال ها تلاش و زحمت هنرمند نامدار كُرد شفیع كمینه ای بود.
9936/6108