مشهد- ايرنا- مديركل امور عشاير خراسان رضوي گفت: عشاير اين استان توليد 6 درصد گوشت قرمز كشور را بر عهده دارند.

محمد نبوي فرد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: سالانه بيش از 200 هزار تن گوشت قرمز در كشور توسط جمعيت عشايري توليد مي شود كه براساس اعلام مركز آمار ايران هر نفر از عشاير گوشت مصرفي 16 نفر را در ايران توليد مي كند.
وي اظهار داشت: گرچه عشاير جمعيت اندك دارند اما در حوزه توليد گوشت قرمز نقش بزرگ و تعيين كننده ايفا مي كنند.
وي با بيان اينكه سالانه بيش از 12 هزار تن گوشت قرمز توسط عشاير اين استان توليد مي شود گفت: از ابتداي امسال تاكنون بيش از 9 هزار تن گوشت قرمز توسط عشاير استان توليد شده است.
نبوي فرد افزود: عشاير استان توليد گوشت قرمز را با نگهداري و پرورش حدود يك ميليون واحد دامي انجام مي دهند.
وي جمعيت عشاير اين استان را 2 درصد كل جمعيت روستايي آن اعلام كرد و اظهار داشت: خراسان رضوي هفت هزار خانواده عشايري با جمعيت 35 هزار نفر دارد كه 6 دهم درصد از كل جمعيت 6 ميليون و 400 هزار نفري استان را تشكيل مي دهند.
جمعيت عشاير خراسان رضوي معادل 3.31 درصد جمعيت عشاير ايران است و هر سال 18 درصد اعتبارات سازمان امور عشايري جذب اين قشر مي شود.
7496 / 6053