سید حسن قاضی زاده هاشمی روز یكشنبه در مراسم كلنگ زنی بیمارستان 540 تختخوابی چابهار اظهار داشت: راه اندازی دانشگاه علوم پزشكی در سواحل مكران نیازمند مساعدت همه قشرهای مختلف مردم، مسئولان و منطقه آزاد است.
وی گفت: چابهار متصل به آب های اقیانوس هند یكی از بهترین بنادر دنیا و از این طریق متصل به كشورهای مختلف دنیا است.
وزیر بهداشت و درمان بیان كرد: چابهار را باید متناسب با موقعیت و جایگاه این منطقه مورد توجه قرار داد و حوزه بهداشت و درمان آن را به شاخص های كشوری نزدیك كرد.
وی بر تكمیل طرحهای بهداشت ودرمان چابهار تاكید كرد و افزود: برای ارتقاء شاخص های بهداشتی و درمانی سیستان و بلوچستان و به ویژه شهرستان چابهار و كنارك عزم جدی وجود دارد.
دكتر هاشمی تصریح كرد: پروژه های بهداشتی درمانی چابهار باید به موقع تكمیل و بهره برداری شوند تا مردم از نعمات آنها بهره مند شوند.
وی از مساعدت های منطقه آزاد برای واگذاری رایگان زمین بیمارستان و تلاش های اعضاء شورای اداری و مردم این شهرستان قدردانی كرد.
وزیر بهداشت و درمان ادامه داد: سه هزار تخت بیمارستانی در كشور در حال اجراست و بزودی تحولات خوبی در حوزه سلامت انجام می شود.
وی به انتخاب استاندار سیستان وبلوچستان توسط دولت اشاره كرد و افزود: یكی از بهترین انتخاب ها انتصاب استاندار این استان است كه بار دیگر امید را به مردم منطقه برگردانده است.
دكتر هاشمی گفت: تبدیل زمین قبلی بیمارستان سینا به تجاری و فروش آن بخشی از هزینه های بیمارستان جدید ۵۴۰ تختخوابی را تامین می كند.
** 600 میلیارد تومان برای ساخت بیمارستان چابهار هزینه می شود
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) گفت: برای ساخت بیمارستان 540 تختخوابی چابهار 350 میلیارد تومان و 250 میلیارد تومان برای خرید تجهیزات آن از محل اعتبارات دانشكده علوم پزشكی ایرانشهر هزینه می شود.
سعید محمد در حاشیه كلنگ زنی بیمارستان 540 تختخوابی چابهار به خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این بیمارستان با زیربنای 60 هزار مترمربع در زمینی به مساحت 20 هكتار در محدوده منطقه آزاد چابهار ساخته می شود.
وی گفت: زمین بیمارستان 540 تختخوابی چابهار توسط منطقه آزاد چابهار به طور رایگان به وزارت بهداشت واگذار شده و قرار است مساعدت لازم برای صدور پروانه كار آن نیز انجام شود.
مجری پروژه بیمارستان 540 تختخوابی چابهار ادامه داد: مدت زمان تكمیل این پروژه 36 ماه تعیین شده كه امیدواریم برای رفع مشكلات بهداشتی و درمانی مردم جنوب سیستان و بلوچستان به موقع افتتاح و بهره برداری شود.
وی با بیان اینكه سرانه تخت بیمارستانی در كشور 1.6 دهم تخت برای هزار نفر است و در جهان این آمار به ازای هر هزار نفر 3.5 تخت است، خاطرنشان كرد: در جنوب بلوچستان سرانه تخت بیمارستانی 6 دهم است.
سردار محمد گفت: سیستان و بلوچستان بویژه منطقه بلوچستان از محروم ترین نقاط كشور از نظر بهداشتی و درمانی است و باید توجه ویژه ای به ارتقا شاخص های سلامت این منطقه شود.
وی ادامه داد: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) در مناطق محرومی نظیر سیستان و بلوچستان اقدامات خوبی را انجام داده كه از جمله آنها می توان به تكمیل فاز نخست طرح توسعه بندرشهیدبهشتی، ساخت راه آهن چابهار- زاهدان و گازرسانی به این استان اشاره كرد.
3043 **6081
تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۷
چابهار- ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: دانشگاه مستقل علوم پزشكی چابهار با توجه به جایگاه توسعه ای این شهرستان راهبردی بزودی با همكاری و مشاركت جوامع محلی و منطقه آزاد راه اندازی می شود.