به گزارش ايرنا حجت الاسلام والمسلمين سيد مهدي قريشي روز يكشنبه در ديدار با مديران كانون هاي مساجد اروميه، افزود: مساجد از اوايل اسلام به عنوان پايگاه توحيد مطرح بودند و در بروز و ظهور انقلاب اسلامي نيز نقشي تعيين كننده و اساسي داشت.
وي ادامه داد: مباحث انقلاب از مساجد شروع شد و در اين پايگاه ها ادامه يافت و اين نشان از اهميت و جايگاه والاي مساجد در اسلام است.
وي بيان كرد: فعالان كانون هاي مساجد بايد قدردان موقعيت خود باشند كه در پايگاه هاي توحيد براي ترويج فرهنگ اسلام و انقلاب تلاش مي كنند.
نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي اضافه كرد: شما مستقيما با جوانان سروكار داريد و جوانان با واسطه فرهنگ در مساجد حضور مي يابند.
حجت الاسلام والمسلمين قريشي با اشاره به اهميت ساخت مسجد در اسلام گفت: پيامبر گرامي اسلام فرمودند «هر كسي مسجدي بنا كند خداوند متعال در بهشت براي آن فرد قصري مجلل آماده مي كند» و اين نشان از اهميت بالاي ساخت مسجد است.
وي ادامه داد: ارزش مسجد به قدري والاست كه افراد براي ورود به مسجد بايد پاك و طاهر باشد.
وي با اشاره به اينكه فرهنگ و هنر در كنار هم مي تواند ترويج مناسبي از وقايع و تاريخ را داشته باشد، بيان كرد: اين مسئله در سريال «مختار ثقفي» به اثبات رسيد و اين شخصيت تاريخي در ذهن مردم ماند.
وي افزود: تصوير و هنر در كنار هم چنان تاثيرعيني دارد كه بايد از اين ظرفيت در كنار كار فرهنگي كانون هاي مساجد بهره لازم را برد.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز در اين ديدار گفت: مسجد خاستگاه و سرچشمه كارهاي فرهنگي است و الگوي هاي اجتماعي از مساجد بوجود مي آيند.
حجت الاسلام ناصر خداياري افزود: هنر در خدمت واقعيت، قرآن و سنت پيامبر است و بايد تمام جهت گيري هاي فرهنگي جامعه از مسجد باشد.
مسوول دبيرخانه ستاد نظارت بر كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد آذربايجان غربي گفت: در حال حاضر يكهزار و 260 كانون فرهنگي هنري در مساجد استان فعاليت مي كند.
حجت الاسلام والمسلمين اباذر بيگي افزود: تا سال 1395 تعداد كانون هاي فرهنگي هنري فعال در آذربايجان غربي 915 مورد بود كه در سال گذشته 345 كانون به تعداد آنها اضافه شد.
وي اضافه كرد: هزاران نفر از اعضاي كانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان خدمات علمي، ديني، قرآني، فرهنگي، هنري، ورزشي، ديجيتال دريافت مي كنند.
وي ادامه داد: بيشترين تعداد كانون هاي مساجد با 313 مورد در شهرستان اروميه قرار دارد و شهرستان هاي مياندوآب و خوي در رده هاي بعدي است.
به گزارش ايرنا، تجليل از فعالان برتر كانون هاي مساجد و هنرمندان انقلابي از ديگر برنامه هاي اين ديدار بود؛ كانون هاي فرهنگي هنري مساجد در 18 اسفند 1372 شمسي و طبق مصوبه 302 شوراي انقلاب اسلامي ايجاد شد.
تربيت متعالي جوانان با توجه به مقام خليفه اللهي، توجه به عمران معنوي و محوريت مساجد و كارآمدسازي به معناي توجه به سبك زندگي ايراني اسلامي از سياست هاي كانون هاي فرهنگي هنري مساجد در راه اندازي كانون هاست.
9918/3072
تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۷
اروميه- ايرنا- نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي با اشاره به اينكه مساجد بايد محور فعاليت هاي فرهنگي و انقلابي باشد، گفت: اجراي برخي امورات اساسي از مساجد دور شده و بايد كارهاي فرهنگي و اصلي جامعه در مسجد انجام شود.