تهران - ایرنا -مدیرعامل فرابورس از ورود پارك علم و فناوری دانشگاه تهران به عرصه صحت سنجی طرح های نوآورانه واحدهای تابعه برای ورود به فرابورس خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، امیر هامونی روز دوشنبه در آیین افتتاح رویداد دو روزه سرمایه گذاری خطرپذیر ( UTInvest) پارك علم و فناوری دانشگاه تهران در سخنانی با اشاره به همكاری و انعقاد تفاهمنامه با دانشگاه تهران گفت: دانشگاه تهران نخستین دانشگاهی ‌بود كه صندوق سرمایه گذاری جسورانه تاسیس كرد و به بازار فرابورس وارد شد.
وی با ‌اشاره به همكاری سازمان بورس با معاونت علمی ریاست جمهوری و سازمان مالكیت صنعتی در حوزه بازار دارایی های فكری اظهار كرد: اصلی ترین بحث در این سه ضلع ابتدا احراز و ثبت مالكیت بود كه این كار با همكاری سازمان ثبت اسناد و زیرمجموعه اش اداره كل مالكیت صنعتی اتفاق افتاد.
هامونی ادامه داد: یك ضلع دیگر بحث راستی آزمایی و بررسی فنی اختراعات و طرح ها به لحاظ نوآوری و صحت سنجی طرح ها بود كه برای سازمان فرابورس بسیار مهم است.
وی با بیان اینكه تاكنون تنها ركن صحت سنحی طرح ها برای سازمان فرابورس پارك علم و فناوری پردیس زیر نظر معاونت علمی بوده است تصریح كرد: در حال حاضر و بر اساس تفاهمنامه و مذاكراتی كه از قبل با پارك علم و فناوری دانشگاه تهران داشته ایم این دانشگاه می‌تواند برای واحدهای وابسته كار صحت سنجی طرح ها و ایده ها را برای ورود مستقیم به تابلو فرابورس انجام دهد.
وی گفت: البته برای شروع در حال حاضر در حال بررسی و اعلام حدود ۱۰ تا ۲۰ طرح و ایده هستیم كه روی سایت فرابورس قرار گیرد كه این اتفاق بسیار مهمی است.
مدیر عامل فرابورس همچنین در ادامه از تصویب آیین نامه فاند آو فاندز Fund of Funds یا صندوق صندوق ها خبر داد‌ و گفت: بر همین اساس مجموعه نهادهای حاكمیتی به جای تزریق مستقیم پول در استارتاپ ها آن را در وی سی های بخش خصوصی تزریق می كنند.
همزمان با برگزاری نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری و فن بازار از سوم تا ششم دی ماه جاری در نمایشگاه بین المللی تهران، رویداد دو روزه سرمایه گذاری خطرپذیر از سوی پارك علم و فناوری دانشگاه تهران با هدف حمایت از اشخاص حقیقی و حقوقی سرمایه پذیر آغاز بكار كرد.
علمی 1836**1440