سنندج – ايرنا - معاون پژوهش دانشگاه كردستان گفت: پنج نشريه علمي دانشگاه كردستان در حال حاضر در رتبه بندي وزارت علوم قرار گرفته و فضاي لازم براي گسترش كمي و كيفي اين نشريات در دانشگاه افزايش يافته است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، حسن بيوراني روز سه‌ شنبه در نشست هم انديشي پژوهشي دانشگاه با حضور مسئولين و اعضاي هيئت علمي دانشگاه كردستان، اظهار داشت: هر سيستم پژوهشي نياز به اركاني اساسي از جمله تجهيزات، برنامه ريزي و استمرار در گرفتن بازخوردها دارد و سيستم پژوهشي كه اين كارايي را نداشته باشد، نمي‎تواند موجب تغيير شود.
وي افزود: پژوهش داراي مراكز و مديريت‌هايي است كه از آن جمله مي توان به مركز كارآفريني و ارتباط با صنعت، كتابخانه مركزي، انتشارات، آپا، گروه‌هاي پژوهشي و آزمايشگاه مركزي اشاره كد كه زيرنظر معاونت پژوهشي فعاليت مي‌كنند.
معاون پژوهش دانشگاه كردستان گفت: توسعه ساختاري و مديريتي معافيت پژوهشي، تقويت زيرساخت‌هاي پژوهشي به صورت هدفمند، تقويت و ايجاد بسترهاي ارتباط با خارج دانشگاه، توسعه كيفي فعاليت‌ها و گسترش حمايت‌ها از جمله رويكردهاي معاونت پژوهشي است.
وي انتخاب مديران از طريق فراخوان را رويكردي نو در دانشگاه كردستان اعلام كرد و افزود: مدير مركز كارآفريني و ارتباط با صنعت، كتابخانه مركزي و پژوهشكده كردستان شناسي دانشگاه كردستان از اين طريق انتخاب شدند.
بيوراني به برنامه‌هاي مصوب آينده معاونت پژوهشي اشاره كرد و اظهار داشت: تفكيك مركز كارآفريني و ارتباط با صنعت و تفكيك معاونت‌هاي پژوهشي و فناوري از جمله اين برنامه‌ ها است.
وي به حمايت‌ هاي صورت گرفته از كنفرانس‌ها و كارگاه‌هاي داخلي و خارجي براي دانشجويان و اساتيد دانشگاه اشاره كرد و افزود: سرانه مقالات در دانشگاه كردستان دچار ركود نشده و در صورت ادامه روند كنوني به چشم انداز تعيين شده دست خواهيم يافت.
معاون پژوهش دانشگاه كردستان اضافه كرد: در بخش كتب منتشر شده توسط انتشارات دانشگاه كردستان نيز هم از نظر كميت و هم از نظر كيفيت پيشرفت چشمگيري داشته‌ايم.
بيوراني همچنين افزايش كارآيي و تاثيرگذاري دانشگاه در جامعه، ارتقاي جايگاه علمي دانشگاه در رتبه بندي‌ها، گسترش ديپلماسي علمي، افزايش روئيت پذيري و ايجاد مرجعيت علمي را اهداف پيش روي معاونت پژوهشي اعلام كرد.
وي در خصوص چشم انداز 1400 نيز اظهار داشت: ايجاد سه قطب علمي، افزايش سرانه تاليف مقالات علمي به بيش از سه برابر و درآمد سالانه 100 ميليارد ريال از اهدافي است كه تا سال 1400 بايد به آن دست پيدا كنيم.
معاون پژوهش دانشگاه كردستان ضعف صنعت استان، ديدگاه غالب مديريتي در استان و كمبود نيروي انساني را از جمله ضعف‌هاي موجود در فعاليت‌ها و اقدامات معاونت پژوهشي عنوان و اظهار اميدواري كرد كه با رفع و تعديل اين موانع دانشگاه به جايگاه شايسته خود در حوزه پژوهش دست يابد.
9937/6108