به گزارش ایرنا، ورزش كاراته در حالی به رقابت های المپیك 2020 راه یافته است كه سال ها است استعدادهای ورزش فارس در پشت چراغ قرمز تیم ملی بزرگسالان مانده اند.
نام 'شیما آل سعدی' ورزشكار استان فارس كه در رده های پایه هم عضو تیم ملی بوده است، هم اینك در فهرست جدید تیم ملی كاراته بانوان برای حضور در رقابت های لیگ جهانی كاراته وان فرانسه دیده می شود تا دست اندركاران هیات كاراته فارس كه بیشترین ورزشكار نسبت به سایر رشته ها دارند برای این انتخاب تكراری هورا بكشند.
البته مشكل هیات كاراته فارس ربطی به اعضای جدید این هیات ندارد چرا كه هیات های قبلی هم تنها همین بازیكن را داشتند و حدود 10 سال است كه نام 'آل سعدی' را در بوق و كرنا می كنند و این در حالی است كه سال های زیادی است آقایان سهمی در تیم ملی بزرگسالان ندارند و مسئولان هم هیچ گاه پاسخگوی این ضعف بزرگ نبوده و نتوانستند یك بازیكن را به تیم ملی آقایان در رده بزرگسالان معرفی كنند!؟
كارشناسان كاراته فارس بر این باورند كه این رشته در فارس نیاز به یك خانه تكانی اساسی دارد تا بیش از این انداره استعداد هایی كه می توانستند در سطح تیم ملی بزرگسالان مطرح شوند، از بین نروند.
پیشتر نیز لیلا بهرامی كه اهل استان فارس است و سرمربی تیم ملی بانوان را چند سالی بر عهده داشت هم شیما آل سعدی را به اردو فرا می خواند كه این امر نشان دهنده این است كه كاراته آقایان و بانوان فارس هم به خواب خرگوشی فرو رفته است و دلخوش به جرقه هایی همچون نوید محمدی، شیما آل سعدی و علیرضا شیر صفت هستند.
با توجه به این كه رشته كاراته به ورزش های المپیك راه یافته است، باید فكر اساسی برای ارتقای ورزشكاران فارسی در این رشته داشت.
** تلاش برای داشتن نماینده در المپیك 2020
رئیس هیات كاراته فارس در این باره گفت: اینكه بازیكنان كاراته این استان پشت در های تیم ملی بزرگسالان می مانند از سال های گذشته اینگونه بوده و آنها برنامه نداشتند و ما نیز پس از بررسی های لازم برنامه ریزی كرده ایم تا این مشكل بزرگ حل شود.
احمد مباركی در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: پس از محمد رضا محمدی كه حدود 10 سال پیش به عضویت تیم ملی بزرگسالان درآمد و قهرمان جهان شد دیگر ورزشكاری از استان فارس نتوانست به تیم ملی مردان راه یابد و امیدوار هستیم در سالن 98 چندین بازیكن در تیم ملی داشته باشیم.
وی اضافه كرد: كاراته كاهای استان فارس تا رده تیم ملی امید خوب پیش می روند اما پس از آن این روند متوقف می شود كه نیاز است بیشتر كار كنیم و ما نیر حمایت خواهیم كرد و از آنجا كه این رشته المپیكی شده است باید بكوشیم در المپیك 2020 ژاپن نماینده داشته باشیم.
مباركی ادامه داد : علیرضا شیرصف، نوید محمدی و شیما آل سعدی سرمایه های این استان هستند و باید تا رسیدن به تیم ملی آنها را حمایت كنیم .
رئیس هیات كاراته فارس ادامه داد: در رده بانوان هم همین مشكل عدم برنامه ریزی را شاهد بودیم، در چنین شرایطی تنها شیما آل سعدی از استان فارس توانسته به تیم ملی بزرگسالان راه یابد كه در این زمینه باید بیشتر كاركنیم و اینگونه قهرمانان را حمایت كنیم.
وی گفت: سی ام بهمن ماه امسال در استان فارس میزبان پیكارهای بین المللی كاراته سبك شوتوكان هستیم و همچنین از 13 تا 15 اسفندماه، شیراز میزبان بازی های آسیایی كاراته در سبك آزاد است.
** تدارك كاراته بانوان ایران برای رقابت های جهانی
در مرحله نخست اردوی آماده سازی تیم ملی كاراته بانوان بزرگسال ایران از سوی ستاره رضوی سر مربی تیم ملی بانوان، سارا بهمنیار، طراوت خاكسار، رزیتا علیپور، شیما آل سعدی و حمیده عباسعلی به این اردو دعوت شدند.
نخستین مرحله اردوی تیم ملی هفتم دیماه جاری در آكادمی كمیته ملی المپیك آغاز می شود و تا اعزام تیم ملی به فرانسه چندین مرحله برگزار و سپس تیم ملی سی ام دیماه جاری عازم رقابت های لیگ جهانی كاراته در فرانسه خواهد شد.
لیگ جهانی كاراته از پنجم بهمن ماه 97 در شهر پاریس پایتخت فرانسه آغاز می شود.
7368/ 2027
تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۹
شیراز-ایرنا- سهم كاراته فارس در اردوهای تیم ملی تنها یك نفر است و این در حالی است كه نام این ورزشكار چند سالی است كه مطرح می شود و خبری از ورزشكاران جدید نیست.