علي خانقائي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: با توجه به وسعت و فاصله زياد بين مراكز جمعيتي سيستان و بلوچستان تاكنون 89 موافقت اصولي براي راه اندازي مجتمع هاي بين راهي صادر شده است كه از اين تعداد 29 مجتمع فعال، 22 مجتمع در دست ساخت و بقيه در حال سيرمراحل تحويل زمين هستند.
وي رتبه سيستان و بلوچستان از نظر تعداد مجتمع هاي بين راهي را در كشور 19 عنوان كرد و گفت: اين استان از نظر شاخص تعداد مجتمع به ازاي هر هزار كيلومتر راه برون شهري در رتبه 28 كشوري قرار دارد.
مديركل راهداري و حمل و نقل جاده اي سيستان و بلوچستان اظهار داشت: اين استان از نظر طول راه شرياني در كشور دومين استان محسوب مي شود اما از نظر شاخص تعداد مجتمع به ازاي هر هزار كيلومتر راه برون شهري در وضعيت نامطلوبي قرار دارد.
وي با اشاره به آمار بالاي تصادفات جاده اي در مسيرهاي ارتباطي سيستان و بلوچستان افزود: وجود مجتمع هاي چند منظوره خدمات رفاهي در جاده هاي اين استان مي تواند نقش بسزايي در رفع خستگي و كاهش خطاي انساني به عنوان عامل اصلي حوادث جاده اي داشته باشد از اين رو در محورهاي يكنواخت و بياباني تاثير وجود اين مجتمع ها بيشتر نمايان خواهد بود.
خانقائي عمده ترين مشكلات سيستان و بلوچستان در زمينه راه اندازي مجتمع هاي بين شهري را كم بودن تردد، فاصله زياد مراكز جمعيتي با يكديگر و صادر نشدن مجوز جايگاه سوخت براي اين مجتمع ها از سوي شركت نفت عنوان كرد و اظهار داشت: وجود اين مشكلات بويژه صادر نشدن مجوز جايگاه سوخت سبب دلسردي سرمايه گذاران بخش خصوصي شده به طوري كه هم اينك در راه اندازي 16 مجتمع بين راهي استان با پيشرفت فيزيكي بيش از 80 درصد خلل وارد شده است.
مديركل راهداري و حمل و نقل جاده اي سيستان و بلوچستان ادامه داد: اين مشكل در كل كشور مطرح است به طوري كه مجتمع هايي كه جايگاه سوخت ندارند عملا با استقبال روبه رو نمي شوند مگر اينكه در كنار مراكز گردشگري ويژه باشند.
وي تصريح كرد: در سيستان و بلوچستان مناطق خاص گردشگري وجود دارد اما آنچنان گردشگر ندارند كه توجيه اقتصادي براي سرمايه گذاري كه افزون بر 20 ميليارد ريال براي راه اندازي مجتمع هاي بين راهي هزينه كرده، داشته باشد.
خانقائي بر حمايت مسئولان سيستان و بلوچستان از سرمايه گذاران مجتمع هاي بين راهي تاكيد كرد و افزود: ضروريست با توجه به نياز استان رفع مشكلات سرمايه گذاران اين حوزه مورد توجه ويژه قرار گيرد.
7316**3213
تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۶
زاهدان - ايرنا - مدير كل راهداري و حمل و نقل جاده اي سيستان و بلوچستان گفت: 29 مجتمع خدماتي رفاهي، بين راهي در اين استان با سرمايه گذاري بخش خصوصي ساخته شده و آماده ارائه خدمات به مسافران است.