تهران - ایرنا -رئیس صندوق نوآوری و شكوفایی ریاست جمهوری، بر لزوم توجه و حمایت از محصولات شركت‌های دانش بنیان حوزه سلامت كه توانایی رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی دارند تاكید كرد.

به گزارش روز یكشنبه گروه علمی ایرنا از صندوق نوآوری و شكوفایی، دكتر علی وحدت در جمع مدیران عامل شركت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت با تاكید بر اینكه یكی از سیاست‌های جدید صندوق نوآوری، كاهش فرآیند اعطای تسهیلات و خدمات مستقیم به شركت‌های دانش بنیان است، گفت: در همین ارتباط باید با توجه به شرایط شركت دانش‌بنیان و فضای حاكم بر اكوسیستم، تسهیلات صندوق نوآوری و شكوفایی متناسب با نیاز شركت تغییر كند.
وی با اشاره به اینكه هنوز بسیاری از شركت‌های دانش بنیان سراغ دریافت خدمات صندوق نوآوری و شكوفایی نیامده‌اند، تصریح كرد: بسیاری از ابزارهای بهره‌مندی از تامین مالی آسان است اما با مقررات اضافی پیچیده شده است كه درصدد اصلاح قوانین و مقررات این مسیر هستیم.
رئیس صندوق نوآوری و شكوفایی با اشاره به سیاست جدید راه اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر تصریح كرد: با تاسیس این صندوق‌ كه ماهیت خصوصی و تخصصی دارند به راحتی می توان شركت‌ها را جذب كرده تا برای پروژه های مسئله محور همكاری و سرمایه ‌گذاری صورت گیرد.
وی با تاكید بر لزوم توجه به تولیدات شركت‌های دانش بنیان كه توانایی رقابت با نمونه‌های خارجی را دارند، خاطرنشان كرد: باید نهادهایی مانند هیئت امنای ارزی را متقاعد به خرید از تولیدات شركت‌های دانش بنیان داخلی كرد و در همین ارتباط صندوق نوآوری و شكوفایی هم آمادگی حمایت از شركت‌ها و ارائه تضامین لازم را دارد.
وحدت در پایان صندوق نوآوری و شكوفایی را نهاد مالی دانست كه تفاوت آن با بانك فهم در تكنولوژی است، تاكید كرد: صندوق نوآوری و شكوفایی در حمایت از شركت های دانش بنیان با محدودیتی در منابع مالی مواجه نیست و در عین حال می تواند از ظرفیت اهرم كردن این منابع جهت استفاده از منابع بانكی نیز بهره ببرد.
در ابتدای این نشست مدیران عامل شركت‌‌های دانش بنیان سیناژن، آربوژن، پویندگان راه سعادت، بهیار صنعت سپاهان، روناك دارو، درسا دارو، نانو فناوران دارویی الوند و توفیق دارو نقطه نظرات خود را مطرح كردند.
حمایت از شركت های دانش بنیان داروساز، تامین نیازهای دارویی كشور توسط شركت های دانش بنیان، حمایت از صادرات شركت های دانش بنیان داروساز، حمایت از شركت های دانش بنیان در شرایط تحریم، لزوم توجه به خواب سرمایه در زمان تحریم، پرداخت وام های كم بهره به شركت های برتر داروسازی، انتخاب شركت های بزرگ و موفق دانش بنیان به عنوان شتابدهنده جهت كمك به شركت های كوچكتر و نیز توجه به نیاز ضمانت نامه های شركت های دانش بنیان برای اجرای قراردادها از مهمترین محورهای مطرح شده از سوی شركت‌ها بود.
علمی ** 1836 **1440