شهرود امیرانتخابی روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متاسفانه در ادوار گذشته نگاه پژوهشی بر فعالیت های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حاكم نبوده و بدان سطحی نگریسته می شده حال آنكه در طرح های این حوزه باید به مسایل پژوهشی توجه تا چالش های این حوزه برطرف شود.
وی با تاكید بر ضرورت تدوین طرح جامع گردشگری استان یادآور شد: 20 عنوان كتاب پژوهشی در حوزه میراث فرهنگی در روزهای اخیر رونمایی شد كه می بایست خلاصه راهبردهای این كتاب ها ارائه شود .
وی خواستار نگاه استراتژیك در پروژه های سازمان شد و گفت: بایستی نكات راهبردی كتاب های پژوهشی یادشده ، احصا و در اختیار مدیران و مسئولان استانی قرار گیرد.
امیرانتخابی با بیان اینكه تاكید دولت بر پژوهش و آینده پژوهی است، تصریح كرد: باید از نظرات پژوهشگران در حوزه های مختلف بهره برد تا به موفقیت دست یافت و عامل موفقیت دولت توجه به پژوهش و آینده پژوهی است.
وی با بیان اینكه تمام تصمیمات و برنامه ریزی های سازمان باید متكی بر پژوهش باشد تا منجر به نتیجه مطلوب شود، اظهار داشت: شورای پژوهشی و اتاق فكر در اداره كل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان راه اندازی می شود و باید تلاش كرد مطالعات این حوزه تقویت شود.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با اشاره به حوزه گردشگری استان تاكید كرد: مزیت میراثی و گردشگری گیلان دیده نشده و بافت های تاریخی عامل جذب گردشگر خارجی است و باید حوزه های میراث فرهنگی و صنایع دستی در راستای ارزآوری تقویت شوند.
در زمان حاضر دو هزار و 37 واحد تاسیسات گردشگری شامل 97 هتل 34 هتل آپارتمان ،72 مجتمع گردشگری ، 49 مهمانپذیر، یك هزار و 413 خانه مسافر ،17مجتمع سرگرمی تفریحی، هشت واحد بومگردی،12 اسكله مسافربری، 317 واحد بین راهی و 28 اسكله گردشگری دریایی در گیلان فعال است.
شش هزار و 32 نفر شاغل در تاسیسات گردشگری استان شاغل هستند كه از این تعداد چهار هزار و 926 نفر مرد و یك هزار و 106نفر را بانوان تشكیل می دهند؛ یك هزار و 70 اثر تاریخی از گیلان نیز به ثبت ملی رسیده و 80 رشته صنایع دستی در استان فعال است.
1881/2007
تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۳
رشت - ایرنا - مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: باید ارزآوری مهمترین هدف در حوزه گردشگری و پروژه های سرمایه گذاری این اداره كل دارای پیوست های فرهنگی و اجتماعی باشد.