فرهاد عزيزي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: از اين تعداد موسسه خيريه هفت مورد در سال جاري مجوز فعاليت گرفته كه در مجموع 43 موسسه در سنندج و مابقي در ساير شهرستان هاي استان فعاليت دارند.
وي افزود: اين موسسات هر كدام با كاركردهايي از جمله پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي، ساماندهي كودكان كار و خيابان، كمك به تحصيل دختران و جمع آوري كمك هاي مردمي براي و توزيع آن در ميان نيازمندان راه اندازي شده اند.
معاون مشاركت هاي مردمي و توانمندسازي بهزيستي كردستان به نحوه نظارت بر فعاليت اين موسسات اشاره كرد و يادآور شد: علاوه بر سازمان بهزيستي، خانه خيرين استان نيز بر نحوه فعاليت اين موسسات نظارت مي كند.
وي تاكيد كرد: سال گذشته از سوي موسسات خيريه زيرنظر بهزيستي استان بيش از 100 ميليارد ريال كمك نقدي و جنسي براي زلزله زده هاي استان كرمانشاه جمع آوري و در قالب چند كاروان به اين مناطق ارسال شد.
عزيزي با بيان اينكه امسال نيز در نيمه نخست 182 ميليارد ريال از سوي خيران و نيكوكاران استان به مددجويان و نيازمندان زيرپوشش اين نهاد كمك شد، گفت: اين كمك ها به صورت نقدي، غيرنقدي و ارائه خدمات رايگان بوده است.
وي اضافه كرد: سه ميليارد ريال از اين ميزان كمك به صورت نقدي در اختيار نيازمندان قرار گرفت و 170 ميليارد ريال نيز به صورت غيرنقدي و در قالب كالايي بود.
110 هزار نفر از جمعيت يك ميليون و 603 هزار نفري استان كردستان زير پوشش خدمات بهزيستي قرار دارند كه معادل هفت درصد جمعيت استان است.
7348/9102
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۴
سنندج - ايرنا - معاون مشاركت هاي مردمي و توانمندسازي بهزيستي كردستان گفت: در حال حاضر 82 موسسه خيريه زير نظر اين سازمان در سطح استان فعال است و در زمينه هاي مختلف نيازمندان را ياري مي دهند.