علي رضا باقري دوشنبه در گفت و گو با ايرنا با بيان اينكه مركز فني و حرفه اي بيارجمند علاوه بر آموزش در حوزه اشتغال هم به طور مستقيم وارد شده، افزود: با تأسيس كارگاه پوشاك در مركز فني و حرفه اي زمان آباد براي 15مددجوي اين روستا شغل ايجاد شد.
وي يادآور شد: علاوه بر آموزش هاي ثابت، در قالب آموزش هاي سيار هم كلاس هايي همچون پرورش قارچ صدفي، نقاشي روي سفال، كاشت گياهان دارويي و پرورش گوسفند توسط مركز فني و حرفه اي در سطح شهر بيارجمند برگزار مي شود.
باقري افزود: با توجه به ظرفيت دانشگاه علمي كاربردي بيارجمند، دانشجويان اين دانشگاه از كلاس آموزشي برنامه نويسي كامپيوتر مركز فني وحرفه اي نيز بهره مند مي شوند.
وي با اشاره به عقد قرار داد با كميته امداد امام خميني (ره)، اظهار داشت: در راستاي توانمندسازي روستاييان و با توجه به تعهدات ابلاغي از سوي اداره كل فني و حرفه اي استان سمنان، دوره هايي متناسب با نياز جوانان روستا و همچنين نيازسنجي دهياران به صورت رايگان و يا با تخفيف ارائه مي شود.
رئيس مركز فني و حرفه اي بيارجمند اضافه كرد: دوره ها مهارتي روستاييان و عشاير در دورترين روستاهاي دهستان خوارتوران هم برگزار مي شود.
باقري توجه بيشتري از سوي مسوولان به موضوع مهارت را خواستار شد و گفت: مركز آموزش فني و حرفه اي بيارجمند داراي تجهيزات و امكاناتي است كه مي توان از آن ها براي افزايش مهارت روستاييان مناطق محروم و ايجاد شغل پايدار بهره برد.
به گزارش ايرنا، مركز آموزش فني و حرفه اي بيارجمند در سال 79 افتتاح شده است. اين مركز با 2 هزار متر مربع مساحت، داراي 6 كارگاه ثابت برق صنعتي، مكانيك، جوشكاري، كامپيوتر، صنايع دستي و خياطي است.
شهر بيارجمند، مركز بخش بيارجمند، در 110 كيلومتري جنوب شرق شاهرود قرار گرفته و تا سمنان 310 كيلومتر فاصله دارد.
اين بخش با بيش از 10 هزار نفر جمعيت 40 روستا دارد.
7359/6167
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۶
شاهرود- ايرنا- رئيس مركز آموزش فني و حرفه اي بيارجمند گفت: آموزش حرفه هايي متناسب با ظرفيت هاي اين منطقه، يكي از راه هاي ايجاد شغل پايدار در اين منطقه كم برخوردار است.