كیش - ایرنا - استفاده از رمز 'یكبار مصرف'، راهكاری مناسب در ایمن سازی عملیات بانكی اینترنتی، پیشگیری از جرم سایبری و جلوگیری از برداشت های غیر قانونی است.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس، این مطلب در نشست تخصصی امنیت سایبری روسای بانكها، موسسات مالی و اعتباری كیش با پلیس فتای ناجا عنوان شد.
در جریان این نشست كه با حضور روسای بانكها و موسسه های مالی - اعتباری و حسین رمضانی معاون امور بین الملل و حقوقی پلیس فتا در مركز همایشهای كیش برگزار شد، رئیس پلیس فتا كیش اعلام كرد: برداشت های غیر مجاز 58 درصد از پرونده های جرائم سایبری در جزیره كیش را تشكیل می دهد.
سرهنگ رضایی استفاده از رمزهای یكبار مصرف را راهكار مناسبی در حوزه كاهش جرایم اینترنتی برشمرد و گفت: رمزهای اینترنتی یكبار مصرف در هر خرید اینترنتی تغییر می كند و رمز دوم به تلفن همراه صاحب حساب پیامك می شود.
وی استفاده از رمزهای یك بار مصرف را در امنیت گردش مالی بسیار موثر دانست و همه شهروندان و صاحبان حساب های بانكی خواست تا نسبت به استفاده از رمزهای یكبار مصرف بانكی اقدام كنند.
رضایی افزود: از تاریخ اول خرداد سال نودو هشت رمزهای قبلی كاربران منقضی شده و قابل استفاده نیست.
همچنین در این نشست، محمد عباسی دادستان عمومی و انقلاب جزیره كیش بر ضرورت تشكیل جلسات پیشگیری از وقوع جرم با هدف ایجاد تعامل میان پلیس، نهادها و قوه قضاییه تاكید كرد و گفت: با توجه به افزایش روز افزون جرائم سایبری و به دنبال آن افزایش وقوع جرم در جامعه ،سیاست های پیشگیرانه می تواند نقشی تاثیر گذار بر كاهش آمار جرم در جامعه داشته باشد.
وی افزود: مدیران بانك ها با افزایش نظارت بر نحوه  عملكرد زیر مجموعه های خود و همچنین استفاده از اثر انگشت در عملیات بانكی می توانند در كاهش آمار جرایم بانكی نقش تاثیر گذاری داشته باشند.
1339