تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۸

تهران- ایرنا- اعلام فراخوان هفتمین جشنواره ملی نقش تن پوش، اعلام فراخوان برگزاری سمینار كاربردی بلاك چین و قراردادهای هوشمند، تلاش برای سرمایه گذاری در طرح های جهاد دانشگاهی و تشكیل كانون دانش آموختگان دانشگاه علم و فرهنگ از تازه ترین رویدادهای جهاد دانشگاهی در روزهای گذشته است.

به گزارش روز سه شنبه گروه دانشگاه ایرنا، فراخوان هفتمین جشنواره ملی نقش تن ‌پوش از سوی جهاد دانشگاهی واحد هنر اعلام شد. جشنواره نقش تن‌پوش، تلاشی برای الگوسازی و ترویج نقش‌های ایرانی متناسب با فرهنگ و نیاز جامعه و ترغیب هنرمندان جوان به خلق تصاویر زیبا بر روی تن‌پوش یا همان تی‌شرت ساده است.
جهاد دانشگاهی واحد هنر در قالب دبیرخانه دائمی جشنواره « نقش تن‌پوش» و در راستای برجسته‌سازی این موضوع، طرح‌ها و نمادهای متناسب با فرهنگ ایرانی را جایگزین طرح‌های غیربومی می‌كند.
كمك به انتقال مفاهیم و مؤلفه‌های فرهنگ، هنر و تمدن ایرانی از طریق تن‌پوش، بسترسازی جهت حضور فعال هنرمندان و طراحان خلاق در عرصه مد و لباس كشور، رشد خلاقیت و استعدادهای هنری جوانان و شناسایی افراد مستعد و معرفی ایشان به مراكز تولیدی و صنعتی، كمك به تجاری ‌سازی و تولید طرح‌های منتخب تن ‌پوش از اهداف این جشنواره است .
علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به ‌وسیله پست، همراه با فرم مشخصات صاحب اثر ارسال نمایند و یا به‌صورت حضوری به دبیرخانه جشنواره تحویل دهند. آثار فاقد برگه مشخصات كامل، به مرحله داوری ارائه نخواهد شد.
مهلت ارسال آثار به جشنواره نیز تا 15 اسفند ماه 97 است.

** تشكیل كانون دانش آموختگان دانشگاه علم و فرهنگ
تشكیل كانون فارغ التحصیلان دانشگاه علم و فرهنگ و اساسنامه پیشنهادی این كانون تصویب شد. به منظور ارج نهادن به خلاقیت‌های علمی، تجربیات و خدمات ارزشمند دانش‌آموختگان، ارتقای سطح دانش و فن‌آوری از طریق ارتباط موثر میان دانشگاه و دانش آموختگان و كمك به ترویج دانش و فن‌آوری جهت نیل به خود اتكایی، كانون فارغ التحصیلان این دانشگاه تشكیل می شود.
همچنین حفظ و استمرار پویایی اجتماعی و بهره‌گیری از نظرات و تجارب دانش‌آموختگان در جهت ارتقای سطح علمی، فرهنگی و آموزشی دانشگاه از دیگر اهداف تشكیل این كانون است.

** برگزاری سمینار كاربردی بلاكچین و قراردادهای هوشمند
پژوهشكده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی با همكاری انجمن بلاك چین سازمانی در نظر دارد سمینار كاربردی بلاكچین و قراردادهای هوشمند را هفتم بهمن ماه برگزار كند.
در این سمینار ابتدا مفاهیم اولیه بلاكچین و قراردادهای هوشمند ارایه و سپس برای درك بهتر این فناوری چند سناریوی كاربردی و عملی به مخاطبان نشان داده خواهد شد. در ادامه در خصوص كاربرد این فناوری در صنایع و كسب و كارهای مختلف صحبت خواهد شد و چند نمونه از این موارد كاربردی از ابعاد فنی و اقتصادی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

** طرح های جهاددانشگاهی نیازمند سرمایه گذار
محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی گفت: حضور سرمایه‌گذار در اجرای طرح‌ های جهاد دانشگاهی، علاوه بر به همراه داشتن آورده‌های مالی، موجب رونق آن طرح نیز می‌شود و نیاز است این واحد، در مسیر شناسایی سرمایه‌ گذاران مشتاق بخش‌های مختلف مانند گردشگری اقدام كند.
معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی اظهار كرد: به دلیل شرایط مالی و بودجه‌ای كشور، جهاد دانشگاهی تنها از20 درصد بودجه دولتی استفاده می‌كند و نزدیك به 80 درصد آورده‌های مالی، داخلی است.

**9283**1601**