به گزارش ایرنا علی خدادادی روز سه شنبه در نخستین همایش منطقهای توانمندسازی و تابآوری در بحران در سینما هلال اهواز بیان كرد: در دهههای گذشته، بحث تابآوری به معنای بازگشت به حالت پیش از بحران بود اما اكنون به معنای حفظ هویت پس از بحران است و مولفههای اجتماعی متعددی دارد.
وی گفت: لزوم وجود تابآوری در حوادث مثل زلزله كرمانشاه و نیز سیلاب سال 95 خوزستان مشاهده و احساس شد.
خدادادی بیان كرد: موضوع تابآوری یك دهه پیش در اسناد بالادستی ملی و ابتدا در حوزه اقتصادی مطرح و سپس به حوزه مدیریت بحران انتقال یافت.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خوزستان ادامه داد: از برنامههای جمعیت هلال احمر برای كاهش میزان خطرپذیری، آگاهیبخشی است كه آموزش لازم در زمینه مقابله با عوامل بحرانزا میتواند موجب كاهش خطرپذیری شود.
در این همایش یك روزه جمعی از كارشناسان و مسئولان عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران خوزستان( ستاد و شهرستان ها) شركت داشتند. در حاشیه این همایش كارگاه آموزشی با حضور مهدی زارع استاد پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله برگزار شد.
7158/ 6037
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۶
اهواز - ایرنا - مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت:تاب آوری در برابر حوادث با وجود شرایط فعلی اقتصادی و مشكلات موجود، باعث كاهش میزان ضریب خطر پذیری و آسیب پذیری در جامعه شده و هزینه ها را در زمان وقوع حادثه احتمالی كاهش می دهد.