اراك - ايرنا - مديرعامل صندوق كارآفريني اميد كشور گفت: 21 هزار و 750 طرح اشتغال روستايي در اين صندوق با رقم 12 هزار و 500 ميليارد ريال به تصويب رسيده است.

به گزارش ايرنا، «اصغر نورالله زاده» عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران استان مركزي در اراك، افزود: يكي از اهداف اصلي دولت توجه به كسب و كار در مناطق روستايي و عشايري است كه سهم اعتبار اين مناطق از محل بانك ها و موسسات عامل 30 هزار ميليارد ريال و سهم صندوق توسعه ملي نيز 30 هزار ميليارد ريال تعيين شده است.
وي بيان كرد: 50 درصد منابع بانك ها و موسسات عامل در اجراي اين طرح به بانك كشاورزي اختصاص يافت و 50 درصد ديگر به بانك توسعه تعاون، پست بانك و صندوق كارآفريني اميد به طور مساوي تخصيص شده است.
مديرعامل صندوق كارآفريني اميد كشور ادامه داد: بيشترين شمار طرح ها با توجه به ماهيت كاري اين صندوق و هدفگذاري كسب و كارهاي خرد و كوچك در بين موسسات عامل به صندوق كارآفريني اميد معرفي شده است.
نورالله زاده اظهار داشت: 32 هزار طرح اشتغال روستايي تاكنون به صندوق كارآفريني اميد كشور با رقم 10 هزار ميليارد ريال معرفي شده كه تا پايان آذرماه امسال 21 هزار و 750 طرح با رقم 12 هزار و 500 ريال در اين صندوق به تصويب رسيده است.
وي عنوان كرد: 20 هزار و 150 طرح اشتغال روستايي با رقم 10 هزار و 50 ميليارد ريال تاكنون در صندوق كارآفريني اميد كشور عقد قرارداد شده كه تسهيلات 19 هزار و 750 طرح با رقم 9 هزار ميليارد ريال پرداخت شده است.
مديرعامل صندوق كارآفريني اميد كشور اضافه كرد: بالاترين حجم پرداخت تسهيلات در بين موسسات مالي عامل اين طرح به لحاظ تعداد مربوط به اين صندوق است و با پرداخت تسهيلات طرح هاي اشتغال روستايي توسط اين صندوق زمينه ايجاد 52 هزار فرصت شغلي ايجاد شده است.
نورالله زاده تصريح كرد: سالانه اين صندوق حدود 70 هزار فرصت شغلي با پرداخت تسهيلات مختلف ايجاد مي كند و پيش بيني مي شود اين رقم تا پايان سال جاري نيز محقق شود.
وي عنوان كرد: طرح هر روستا يك محصول و روستاي بدون بيكار از برنامه هاي مهم صندوق كارآفريني اميد است و تلاش ها زيادي براي تصويب آن در كميته فني به كار گرفته شده و در راستاي اجراي اين طرح 300 روستا در كشور هدفگذاري شده است.
مديرعامل صندوق كارآفريني اميد كشور افزود: اين صندوق تفاهم نامه اي با ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان زندان ها در حمايت از اقشار آسيب پذير مرتبط با اين نهاد ها دارد و در اين راستا تسهيلات را يا به افراد بهبود يافته، زندانيان آزاد شده و يا كارفرماياني كه بهبود يافتگان و افراد آزاد شده از زندان را به كار گيرند پرداخت مي كند.
نورالله زاده بيان كرد: اين صندوق در حوزه حمايت از برندسازي نيز تلاش هاي زيادي دارد و در اين راستا اقدام به برگزاري جشنواره هاي مختلف به ويژه براي كسب و كارهاي خانگي مي كند.
وي يادآور شد: 2 جشنواره ترشي ها در شهرستان بيجار و جشنواره رودزي و سورن دوزي در گنبد در يك ماه گذشته برگزار شده و جشنواره گل نرگس نيز هفته آينده در ايلام برگزار مي شود.
مديرعامل صندوق كارآفريني اميد كشور ادامه داد: برند سازي در كارهاي فردي دشوار است اما در كارهاي گروهي و مشترك سهل و موفق تر است.
نورالله زاده عنوان كرد: استان مركزي بر اساس گزارش ها دريافتي در زمينه پرداخت تسهيلات اشتغال روستايي در زمره استان هاي پيشتاز است و در گروه اول قرار دارد.
وي گفت: استان مركزي در كريدور حمل و نقل كشور قرار دارد و مسير مواصلاتي غرب به شرق و شمال به جنوب است و مذاكراتي صورت گرفته تا در جاده هاي اين استان كسب و كارهاي سيار ساماندهي شود.
مديرعامل صندوق كارآفريني اميد كشور اضافه كرد: محصولات عمده اي در استان مركزي توليد مي شود اما به شيوه سنتي و ابتدايي در بين راه به فروش مي رسد كه اگر ساماندهي شود اتاقك هاي ويژه اي در طول جاده ها براي فروش اين محصولات ايجاد مي شود.
مدير صندوق كارآفريني اميد استان مركزي نيز در اين نشست گفت: اين صندوق امسال از محل منابع داخلي هشت طرح با رقم چهار ميليارد و 130 ميليارد ريال در بخش كشاورزي، 34 طرح با رقم 11ميليارد و 850 ميليون ريال در بخش صنعت و 79 طرح با رقم 41 ميليارد و 305 ميليون ريال در بخش خدمات پرداخت شده است.
سيد «عمادالدين هزاوه اي» افزود: از محل منابع توسعه ملي نيز 58 طرح با رقم 6 ميليارد و 900 ميليون ريال در بخش كشاورزي، 130 طرح با رقم 88 ميليارد و 340 ميليون ريال در بخش صنعت و 25 طرح با رقم 22 ميليارد و 700 ميليون ريال در بخش خدمات پرداخت شده است.
وي بيان كرد: با پرداخت اين ميزان تسهيلات، 795 فرصت شغلي در استان مركزي ايجاد شده و پيش بيني مي شود اين رقم تا پايان سال جاري به يكهزار فرصت شغلي افزايش يابد.
400 صندوق كارآفريني اميد در كشور فعاليت دارد و اين صندوق به جزء شهرستان خنداب در ساير شهرستان هاي استان مركزي نيز فعال است.
3005/6013/