حسين ميرزايي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: وقتي در اين زمينه به مسئولين دستگاه هاي اجرايي اعتراض مي كنيم، آنها مي گويند نمي توانند براي تامين سنگ به پيمانكاران تكليف تعيين كنند.
وي اظهار داشت: از سوي ديگر ركود بازار مسكن و ساخت و ساز بر فروش سنگ بري ها در مشهد تاثير گذاشته و بيش از 50 درصد سنگبري ها در اين شهر بين 15 تا 20 درصد از ظرفيت اسمي خود توليد و فروش دارند.
وي گفت: هشت معدن سنگ در مشهد وجود دارد كه نوع ذخاير آنها از سنگهاي مرمريت، گرانيت و تراورتن است و 305 كارگاه توليدي، سنگ را از معدن استخراج و پس از برش، آنها را به فروش مي رسانند.
رئيس اتحاديه صنف سنگبريهاي مشهد افزود: تعدادي از سنگ بري ها در اين شهر نيز سنگ مورد نياز خود را از معادن استان خراسان جنوبي تهيه مي كنند.
ميرزايي ادامه داد: بخشي از لوازم مصرفي حوزه سنگ بري وارداتي است و قيمت آنها در پي نوسانات نرخ ارز نسبت به سال گذشته چند برابر شده است و سنگ بري ها مجبور هستند اين لوازم را با نرخ آزاد ارز از بازار تهيه كنند.
وي افزود: اين امر باعث شده است قيمت تمام شده سنگ نسبت به سال گذشته 300 درصد افزايش يابد و گراني سنگ و كاهش فروش در كنار ركود ساخت و ساز، شرايط را براي سنگ بري ها بسيار دشوار كرده است.
وي گفت: با اين حال، كارگاه هاي توليدي سنگ گرانيت مرواريد در مشهد فروش خوبي دارند زيرا محصولات آنها مورد توجه پيمانكاران خارجي قرار گرفته و از اين نظر فروش مطلوبي دارند.
رئيس اتحاديه صنف سنگبري هاي مشهد افزود: در مجموع كاهش صدور پروانه هاي ساخت و ساز در مشهد و ركود بازار، فعاليت سنگ بري ها را دچار مشكل كرده است.
7489 / 6053
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۵
مشهد- ايرنا- رئيس اتحاديه صنف سنگبريهاي مشهد گفت: اغلب پيمانكاران پروژه هاي مختلف دستگاه هاي اجرايي در اين شهر، سنگ مورد نياز خود را از خارج استان تهيه مي كنند در حالي كه معادن سنگ و سنگبري ها به حد كفايت در مشهد وجود دارد.