به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، رييسان سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور و دانشگاه پيام نور عصر شنبه در يك نشست مشترك تفاهمنامه همكاري امضا كردند.
رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور در اين آيين بسياري از دانشجويان را ناآگاه از آموزش هاي مهارتي دانست.
«سليمان پاك سرشت» تصريح كرد: بسته هاي آموزشي كنوني، مهارت زندگي در دنياي واقعي را به دانشجويان ارائه نمي كند.
وي بر ضرورت بازنگري در شيوه آموزش دانشجويان تاكيد كرد و گفت: يكي از معضلات دانشجويان اين است كه پس از دانش آموختگي به دليل ناآشنايي با فضاي واقعي كسب و كار امكان حضور در دنياي واقعي و مراكز كار را ندارند.
وي هدف از تفاهمنامه امضا شده بين سازمان فني و حرفه اي و دانشگاه پيام نور را آشنايي دانشجويان با فضاي واقعي كسب و كار و آموزش شايستگي هاي شغلي و حرفه اي برشمرد.
** ظرفيت هاي پيام نور براي مهارت آموزي
رئيس دانشگاه پيام نور نيز در اين آيين اعلام كرد: دانشگاه پيام نور 43 0هزار دانشجو، چهار هزار عضو هيات علمي و 10 هزار كارمند دارد كه مي توانند از دوره هاي مهارت آموزي براي فراگيري حرفه جديد و ارتقاي شغلي استفاده كنند.
به گفته «محمدرضا زماني»، دانشگاه پيام نور حدود 500 مركز آموزشي در اختيار دارد كه ميتوان از اين ظرفيت براي آموزش مهارتي براي دانش آموزان استفاده كرد و دانشجويان نيز بر حسب محل زندگي مي توانند به اين مراكز مراجعه كنند.
وي بستر الكترونيكي فراهم شده در دانشگاه پيام نور را ظرفيتي براي آموزش دانشجويان و مهارت آموزي به ديگر افراد دانست.
** تلاش براي رهايي از بيكاري؛ دليلي براي ارتقاي مهارت
معاون آموزش سازمان فني و حرفه اي نيز گفت: اينك چهار ميليون دانشجو در كشور داريم كه بيشترين ميزان بيكاري مربوط به اين گروه جمعيتي است.
«عليرضا حاتم نژاد» شمار تحصيلكردگان بيكار را يك ميليون و 300 هزار نفر اعلام كرد و افزود: بايد براي مهارت آموزي به دانشجويان در ورود به بازار كار تلاش شود.
به گزارش ايرنا، در چارچوب همكاري هاي بين دانشگاهي در زمينه آموزش هاي فني و حرفه اي، رئيس مركز جذب وزارت علوم، تحقيقات و فناوري بتازگي اعلام كرد برخي استادان پيماني مشروط دانشگاه پيام نور به دانشگاه فني و حرفه اي منتقل مي شوند.
به گفته «محمدرضا رضوان طلب»، ۸۹۲ استاد به عنوان «مشروط» قبل از سال 13۹۰ يا بعد از سال 13۹۲ وارد سيستم پيام نور شدند.
سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور از سازمان هاي وابسته به وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي است كه از ادغام سه نهاد آموزشي در سال 1359 براي ارائه آموزش هاي فني و حرفهاي تشكيل شده است.
اين سازمان علاوه بر ستاد مركزي، ۳۱ اداره كل در سراسر كشور، يك مركز تربيت مربي و 11 هزار و 653 آموزشگاه فني و حرفهاي آزاد در اختيار دارد.
دانشگاه پيام نور نيز وسيع ترين مراكز دانشگاهي در داخل كشور را در اختيار دارد كه تعداد قابلتوجهي از داوطلبان ورود به سطح آموزش عالي را پوشش ميدهد.
با توجه به تعدد مراكز فني و حرفه اي و جمعيت بالاي دانشجويان دانشگاه پيام نور، سازمان فني و حرفه اي مي تواند براي مهارت آموزي اين دانشجويان بستري مناسب را فراهم كند.
اقتصام*9454*6984*1961*
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۶
تهران- ايرنا- معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي در پي امضاي تفاهمنامه همكاري سازمان فني و حرفه اي كشور و دانشگاه پيام نور از تشكيل دفتر مشترك 2 نهاد براي مهارت آموزي به دانشجويان خبر داد.