به گزارش ایرنا ، عبدالقیوم قلی پوری روز شنبه در نشستی با خبرنگاران افزود: در حال حاضر 59 واحد فناور در پارك علم و فناوری اردبیل مستقر شده و در تلاش هستیم مراكز رشد تخصصی در استان تقویت شود.
وی با اشاره به برگزاری پنجمین رویداد شتاب با محوریت صنعت كشاورزی، گفت: این رویداد از 19 تا 21 دی ماه در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می شود.
قلی پوری بیان كرد: هوشمند سازی فرایند های صنعت كشاورزی، توسعه روش های نوآورانه و دانش بنیان در تولید محصولات كشاورزی ، اتوماسیون و مكانیزاسیون صنعت كشاورزی، بازار یابی، بازار سازی و برند سازی محصولات كشاورزی و ارتقای سطح علمی كشاورزان و شكل دهی شبكه های تخصصی از محوریت ایده پردازی در این رویداد است.
وی اضافه كرد: ایده پردازان در این رویداد از 50 میلیون ریال تسهیل گری بلاعوض بهره مند می شوند.
رییس پارك علم و فناوری استان اردبیل با بیان اینكه شركت های دانش بنیان مستقر در این پارك در راستای توسعه فعالیت های خود و رقابت در بازارهای جهانی صادرات محور می شوند، گفت: در حال حاضر برخی شركت های دانش بنیان مستقر در پارك علم و فناوری توانسته اند به مرحله صادرات محصول دست یابند و نیاز است این شركت ها بیش از اینها در بازارهای جهانی حضور داشته باشند.
او اظهار داشت: پارك علم و فناوری استان در سه سطح استانی، ملی و بین المللی فعالیت دارد و راه اندازی تكنو پارك در باكو پایتخت جمهوری آذربایجان از جمله فعالیت های بین المللی آن است تا از این طریق مدل های مختلف علم و فناوری را با كمترین هزینه ارائه دهد.
قلی پوری افزود: در پارك علم و فناوری استان تجاری سازی و دست یافتن به بازارهای خارجی هدف اصلی بوده و برای تحقق این امر برگزاری نمایشگاه بین المللی علم و فناوری در اردبیل مدنظر قرار گرفته است.
وی اضافه كرد: شركت های دانش بنیان و تولیداتی از این قبیل نقش حائز اهمیتی در اشتغالزایی اردبیل دارند و امیدواریم دانشگاهیان و جوانان با راه اندازی شركت های دانش بنیان بتوانند در راستای ایجاد ارزش افزوده و ثروت فعالیت كرده و زمینه اشتغال جدید فراهم كنند.
رییس پارك علم و فناوری استان اردبیل گفت: به منظور كیفی سازی تولیدات و داشتن ارتباطی تنگاتنگ با بازارهای جهانی نیاز است تا 2 اصل مهم تجاری سازی و انبوه تولید در دستور كار شركت های دانش بنیان قرار گیرد.
وی به نقش رسانه ها در امید بخشی جامعه اشاره كرد و افزود: رسانه ها رسالت بزرگی در امید بخشی جامعه و مقابله با جنگ روانی دشمن دارند و می توانند یاس و نا امیدی را به امید تبدیل كنند.
پارك های علم و فناوری به عنوان یكی از مهم ترین ساختارهای موثر در اقتصاد دانش بنیان و محیطی مناسب برای استقرار ، توسعه و شكوفایی موسسات و شركت های دانش بنیان هستند كه در تعامل سازنده با یكدیگر و با دانشگاه ها و سایر موسسه های پژوهشی به فعالیت های فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن بعنوان یك نهاد فناورانه ، افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت موسسه های متكی بر فناوری است.
7110/6018
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۲
اردبیل - ایرنا - رییس پارك علم و فناوری استان اردبیل گفت: 40 استارت آپ در این پارك مسقر شده و فعالیت خود را در زمینه فناوری ادامه می دهند.