شهركرد- ایرنا - معاون بهبود امور دامی سازمان جهاد كشاوری چهارمحال و بختیاری از آغاز جوجه ریزی 3 میلیون و200 هزار قطعه ای در سه دوره معین در مرغداری های این استان برای تامین گوشت مرغ مصرفی شب عید خبر داد.

سام مردانی روز یكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزان بیش از 2 هزار و 500 تن گوشت سفید استحصال و روزهای پایانی سال وارد چرخه مصرف می شود.
وی ، با بیان اینكه جوجه ریزی در 204 واحد مرغداری گوشتی این استان انجام شده است، تصریح كرد: با برنامه ریزی های انجام شده، برای تامین گوشت مرغ تا پایان سال هیچ محدودیتی وجود ندارد.
معاون بهبود امور دامی سازمان جهاد كشاوری چهارمحال و بختیاری با بیان اینكه مصرف روزانه گوشت سفید در این استان 50 تن است، افزود: مازاد تولید به استانهای همجوار ارسال می شود.
مردانی، از تامین بخش عمده ای از گوشت قرمز استان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: با تامین گوشت منجمد و گوشت گرم وارداتی مورد نیاز استان، تعادل در قیمت گوشت قرمز برقرار می شود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال وبختیاری دارای بیش از 947 هزار نفر جمعیت است.
2097/6199