تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه پیام نور در مراسم امضای تفاهم نامه همكاری مشترك با سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور از ورود جدی این دانشگاه به عرصه مهارت آموزی، كارآفرینی و ارتباط با بخش های صنعتی خبر داد و گفت: آموزش مهارت های لازم به دانشجویان می تواند آینده شغلی كشور را تضمین كند.

به گزارش روز یكشنبه از دانشگاه پیام نور، تفاهم نامه همكاری مشترك با هدف توانمندسازی دانشجویان و دانش آموختگان، بین سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای كشور و دانشگاه پیام‌نور امضا شد.
این تفاهم نامه با توجه به ضرورت برنامه‌ریزی برای توسعه منابع انسانی مورد نیاز طرح‌های توسعه‌ای كشور و همچنین ارتقای بهره‌وری نیروی كار متخصص و صلاحیت‌های فنی و حرفه‌ای و توانمند‌سازی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی برای ورود به عرصه فعالیت‌های اقتصادی به امضای سلیمان پاك سرشت، معاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی و رئیس این سازمان و محمدرضا زمانی، رئیس دانشگاه پیام نور كشور رسید.
زمانی در مراسم امضای تفاهم نامه از ورود جدی دانشگاه پیام نور به عرصه مهارت آموزی، كارآفرینی و ارتباط با بخش های صنعتی خبر داد و اظهار كرد: آموزش مهارت های لازم به دانشجویان می تواند آینده شغلی كشور را تضمین كند.
وی افزود: امضای این تفاهم نامه مسیر كسب مهارت های آموزشی و تخصصی را برای دانشجویان دانشگاه پیام نور و سازمان آموزش فنی و حرفه ای در نزدیكی محل سكونت آنها هموار می كند.
زمانی با اشاره به دیگر اهداف این تفاهم نامه ادامه داد: با اجرای این تفاهم نامه می توان به توانمندسازی دانشجویان و دانش آموختگان با رویكرد تقویت شایستگی های شغلی و حرفه ای مورد نیاز بازار كار، مطالعات نیازسنجی و امكان‌سنجی آموزشی در حوزه آینده‌ پژوهی مشاغل مورد نیاز دست یافت.
بررسی نتایج نیازسنجی، امكان‌سنجی و شناسایی مشاغل دانشگاهی با همكاری كارشناسان، برگزاری دوره‌های مهارتی ضمن خدمت مورد نیاز كاركنان دانشگاه در مراكز آموزش دولتی و غیردولتی و هدایت و حمایت از پایان‌نامه‌های كارشناسی‌ ارشد و رساله‌های دكتری تخصصی با موضوع رفع نیاز بازار كار كشور از جمله تعهدات سازمان آموزش فنی وحرفه ای كشور در راستای اجرای تفاهم نامه مذكور است.
**9489**1584