به گزارش ايرنا، محمد نوري اميري روز يكشنبه در نشست مشترك با سفير استراليا و استاندار هرمزگان با تشريح توانمندي هايي مجتمع كشتي سازي و صنايع فراساحل ايران (ايزوايكو) با اشاره به توانمندي 6 شركت كشتي سازي ايدرو گفت: اكنون در اين مجمتع كشتي ها و شناور ها 120 تا 300 هزار تني ساخت و تعمير مي شوند.
وي با بيان اينكه همكاري مشترك ايدرو و بخش خصوصي داخلي و خارجي ، رويكرد نوين اين سازمان براي گسترش صنايع كشور به ويژه در مناطق كمتر برخوردار است، هدف از بازيد سفير استراليا و هيات همراه را آغاز همكاري هاي مشترك به ويژه در زمينه تبديل بندرعباس به قطب مشترك صنايع دريايي و كشتي سازي منطقه اي برشمرد.
به گفته معاون ايدرو در اجرايي قانون اجراي اصل 44 ، سازمان گسترش به عنوان قدريمي ترين سازمان توسعه اي براي گسترش صنعت در مناطق كمتر برخوردار اقدام به احداث يا توسعه واحد هاي صنعتي منطبق با آمايش سرزمين مي كند كه با توجه به جايگاه هرمزگان در عرصه صنايع دريايي و كشتي سازي و استقرار بزرگترين مجتمع كشتي سازي كشور همكاري مشترك در پروژه هاي صنعتي با طرف استراليايي آغاز شده است .
سفير استراليا در ايران نيز آمادگي كشورش را براي همكاري مشترك با ايدرو و استانداري هرمزگان در حوزه هاي صنايع دريايي ، گردشگري و شيلات با تمركز بر حوزه صنايع دريايي اعلام نمود.
يان بيگزهمچنين بررسي امكان ايجاد يك بندر منطقه اي تخصصي براي بازرگاني و بخش صنايع غذايي به ويژه فرآورده هاي گوشتي از طريق ايدرو و استانداري هرمزگان و يا مناطق آزاد را خواستار شد.
فريدون همتي استاندارهرمزگان نيز با تشريح ظرفيت هاي مختلف ومتنوع هرمزگان آمادگي اين استان براي ميزباني از جوينت ونچر(سرمايه گذاري هاي مشترك) صنعتي استراليا و ايدرو را اعلام كرد.
6048
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۸
بندرعباس - ايرنا- معاون برنامه ريزي سازمان گستر ش و نوسازي صنايع ايران گفت: استراليا به عنوان يكي از كشورهاي مطرح در عرصه دانش روز و فناوري صنايع دريايي و كشتي سازي با وجود تحريم هاي يكجانبه امريكا، با ايران در اين زمينه همكاري مي كند.