محسن قهرمان نژاد روز دوشنبه درحاشيه پلاك گذاري تراكتور در شهرستان هريس با اشاره به اينكه ضريب مكانيزاسيون استان در زمان حاضر 1/82 اسب بخار بر هكتار و بالاتر از ميانگين كشوري است، گفت: سعي ما با افزايش توزيع تراكتور به كشاورزان از محل خط اعتباري مكانيزاسيون افزايش اين ضريب است.
وي يكي از معضلات در امر توزيع سوخت ماشين آلات كشاورزي را، نبود سندمالكيت و عدم پلاك گذاري ادوات كشاورزي دانست و گفت: با توجه به هماهنگي انجام شده همه ماشين آلات كشاورزي بايد حداكثر تا پايان اسفند ماه سال جاري پلاك گذاري شوند در غير اين صورت سوخت به آنها تعلق نخواهد گرفت.
وي افزود: اجراي طرح شماره گذاري ماشين آلات كشاورزي و تراكتور هاي استان بر طبق مصوبات جلسه ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز انجام مي شود.
قهرمان نژاد گفت: تمامي مالكين و صاحبان ادوات و ماشين هاي كشاورزي بدون پلاك حداكثر تا پايان اسفند ماه سالجاري بايد نسبت به انجام پلاك گذاري اقدام كنند و از اولسال 1398 هيچگونه سوخت مايع به ماشينهاي كشاورزي فاقد پلاك ارائه نخواهد شد.
وي با اعلام اينكه در استان آذربايجانشرقي بيش از 9 هزار دستگاه تراكتور زير 25سال مشمول شماره گذاري هستند، گفت: از ابتداي اجراي طرح پلاك گذاري در استان، 7 هزار دستگاه تراكتور با سن زير25 سال شماره گذاري شده است .
وي از كشاورزان و صاحبان ماشين آلات كشاورزي استان آذربايجانشرقي خواست: در سريعترين زمان با مراجعه به مديريت جهادكشاورزي شهرستان هاي خود، نسبت به تشكيل پرونده و شماره گذاري تراكتورها و كمباين اقدام كنند.
امروز در شهرستان هريس 40 دستگاه تراكتور پلاك گذاري شد.
شهرستان هريس با حدود 70هزار نفر جمعيت در 70 كيلومتري تبريز، مركز آذربايجان شرقي قرار دارد.
7227/3071
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۰
تبريز- ايرنا - رئيس اداره مكانيزاسيون سازمان جهادكشاورزي استان آذربايجانشرقي گفت: در سالجاري 590 ميليارد ريال تسهيلات اعتباري از محل خط اعتباري مكانيزاسيون به كشاورزان استان پرداخت شد و كشاورزان نسبت به خريد 761 دستگاه تراكتور و 10 دستگاه كمباين اقدام كردند.