به گزارش ایرنا، این نشریه هندی نوشت: «غلامرضا انصاری» معاون ظریف گفت كه تهران می تواند تعدادی از شرایط این پروژه را برای هند تسهیل كند.
اكونومیك تایمز همچنین به نقل از معاون وزیر امور خارجه ایران نوشت: همانطور كه هند به دنبال ادامه واردات نفت از ایران است، تهران امیدوار است كه این كشور (هند) برای به دست آوردن معافیت های جدید از تحریم های آمریكا تلاش كند.
به گزارش اكونومیك تایمز، پس از خروج آمریكا از توافق هسته ای (برجام )در ماه مه (اردیبهشت)، واشنگتن به كشورها فشار آورد تا واردات نفت خود از ایران را متوقف كنند.
بخشی از تحریم های آمریكا علیه ایران در ششم ماه اوت (15 مرداد) اجرایی شدند در حالی كه تحریم های ایران در بخش انرژی در چهارم ماه نوامبر (13 آبان) به اجرا گذاشته شدند.
آمریكا در ماه نوامبر(آبان) به هند و هفت كشور دیگر برای ادامه واردات نفت از ایران به مدت شش ماه معافیت اعطا كرد. هند اكنون 1.25 میلیون تن نفت خام در ماه یا 300 هزار بشكه نفت خام در روز از ایران خریداری می كند.
به گزارش ایرنا، طرح جامع توسعه میدان گازی «فرزاد ب» قرار بود تا پایان سال ۱۳۸۷ امضا شود. در مرداد ماه سال ۱۳۸۸، منابع خبری از تصمیم ایران برای مذاكره با هند درباره میدان گازی «فرزاد ب» خبر دادند.از سال ۱۳۸۸ طرفین منتظر نهایی شدن مذاكرات شركت ملی نفت ایران با یك كنسرسیوم هندی هستند.
انصاری به همراه محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران به هند سفر كرده است. ظریف قرار است در این سفر سه روزه با سوشما سواراج وزیر امور خارجه هند نیز دیدار و گفت و گو كند.
ظریف همچنین در كنفرانس بین المللی رایسینا (RAISINA) سخنرانی خواهد كرد. كنفرانس بین المللی سالانه گفت و گوی رایسینا(RAISINA) یك كنفرانس چند جانبه است كه توسط اندیشكده بنیاد تحقیقات نظارتی هند برگزار میشود به مسائل چالش برانگیز جامعه جهانی میپردازد.
-آساق**267**1600 **
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۳
دهلی نو - ایرنا - اكونومیك تایمز هند به نقل از معاون وزیر خارجه ایران نوشت كه در دوره پیشین تحریم ها، هند واردات نفت خود از ایران را متوقف نكرد و در شرایط جدید این امكان وجود دارد كه با تسهیل شرایط ، شركت های هندی حق توسعه میدان گازی «فرزاد ب» را به دست آورند.